21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Richard Yu, CEO Huawei. Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα ξεπεράσουμε την Apple…

    Ακόμη μία επίσημη δήλωση από πλευράς Huawei, που δείχνει το πόσο πιστεύει και θέλει να χτυπήσει κορυφή στο χώρο της κινητής.

    yu

    Όπως σημείωσε στο Reuters, ο Richard Yu, CEO της εταιρείας, στο περιθώριο της ανακοίνωσης του νέου Huawei Mate 9 (& Porsche Design Limited Edition), η Huawei σκοπεύει να γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο μέσα στα ερχόμενα δύο χρόνια, ξεπερνώντας την Apple. Βρίσκεται τώρα στην τρίτη θέση, κάτι που σημαίνει ότι ο στόχος της δεν απέχει και πολύ…

    Σύμφωνα με την Strategy Analytics, η Huawei είχε μερίδιο 9% το τελευταίο τρίμηνο (έναντι 7,5% του αντίστοιχου του περασμένου έτους) αποστέλλοντας 33,6 εκατομμύρια συσκευές και διαθέτοντας φυσικά ανοδική πορεία, τη στιγμή που οι ανταγωνιστές της στις δύο πρώτες θέσεις παρουσιάζουν πτώση μεριδίων.

    Η Apple στη δεύτερη θέση είχε 12,1% μερίδιο αγοράς (έναντι 13,6% το ίδιο τρίμηνο του ’15) αποστέλλοντας 45,5 εκατ. συσκευές, ενώ στην πρώτη θέση -και με αρκετά μεγάλη διαφορά- παραμένει μεν η Samsung με μερίδιο 20,1% (έναντι 23,7% το ίδιο τρίμηνο του ’15) και αποστολές 75,3 εκατ. συσκευών, αντιμετωπίζει ωστόσο μία… πίεση από την υπόθεση του Note 7 και όλοι περιμένουν τις επόμενες κορυφαίες ανακοινώσεις της (βλέπε …S8) για να δουν αν θα καταφέρει να ξεπεράσει το μεγάλο “σκόπελο” που περνά αυτούς τους μήνες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles