20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Ruby Franke: Καταδικάστηκε η γνωστή YouTuber που κακοποιούσε τα 6 παιδιά της

    Η Ruby Franke, γνωστή από το κανάλι της στο YouTube “8 Passengers” και μητέρα έξι παιδιών, καταδικάστηκε σε έως και 30 χρόνια φυλάκισης, αφού δήλωσε ένοχη σε τέσσερις κατηγορίες σοβαρής κακοποίησης ανηλίκων. Οι κατηγορίες προήλθαν από ένα περιστατικό που σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2023, όταν ο 12χρονος γιος της δραπέτευσε από το σπίτι της Jodi Hildebrandt σε άθλια κατάσταση. Το παιδί είχε ανοιχτές πληγές και ήταν δεμένο με μονωτική ταινία και δραπέτευσε αναζητώντας φαγητό. Η Franke διευθύνει μια υπηρεσία οικογενειακής συμβουλευτικής με το όνομα “ConneXions” μαζί με την Jodi Hildebrandt, η οποία ήταν επίσης εμπλεκόμενη στην κακοποίηση.

    Η ποινή της Ruby Franke

    Ο δικαστής John Walton καταδίκασε τόσο την Franke όσο και την Hildebrandt σε τέσσερις περιόδους -από ένα έως δεκαπέντε χρόνια φυλάκισης-, με την προοπτική να φτάσουν έως και τα 60 χρόνια η καθεμία. Ωστόσο, λόγω του νόμου της Utah που απαγορεύει συνεχόμενες ποινές άνω των 30 ετών, καμία δε θα εκτίσει περισσότερο από 30 χρόνια συνεχόμενα. Η Ruby Franke ζήτησε συγγνώμη με δάκρυα στα μάτια κατά τη διάρκεια της δίκης της, εκφράζοντας προθυμία να εκπληρώσει την ποινή της και αναγνωρίζοντας την τοξική συμπεριφορά της. Ανέφερε επίσης ότι εστίασε σε λάθος ερμηνείες θρησκευτικών διδαχών, εκφράζοντας μετανόηση για τις πράξεις της.

    Αυτή η υπόθεση τονίζει τις σοβαρές συνέπειες της κακοποίησης ανηλίκων και τις νομικές επιπτώσεις για τους εμπλεκόμενους, ακόμα και για άτομα με δημόσια πλατφόρμα όπως η Franke.

    Διαβάστε επίσης:

    Youtuber μετέφερε το επικό τέλος του Oppenheimer στο Minecraft

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles