18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται 4K tablet από τη Samsung;

    Ένα νέο tablet της Samsung εθεάθη στα πλαίσια του τουρνουά τέννις Roland Garos που διεξάγεται στη Γαλλία, με 4Κ ανάλυση!

    samsung_4k_tablet_prototype

    Η συσκευή έχει οθόνη 12 ιντσών και θυμίζει πολύ, εμφανισιακά, τα υπάρχοντα Tabs της Samsung, ενώ σύμφωνα με εκπροσώπους που ήταν παρόντες φέρει το Snapdragon 801 chipset που διαθέτουν και οι περισσότερες φετινές ναυαρχίδες smartphones. Φυσικά το σημαντικό του χαρακτηριστικό δεν είναι άλλο από την 4K ανάλυση, η οποία αναμένεται να εμφανιστεί σε αρκετές συσκευές από το 2ο εξάμηνο του 2014 και έπειτα.

    Η Samsung δε διαθέτει κάποιο 4K tablet στη γκάμα της ενώ το εν λόγω μοντέλο διαθέτει και υποστήριξη 4G/LTE δικτύων, μένει μόνο να μάθουμε πότε θα το δούμε και επισήμως στα χέρια μας!

    Φωτογραφία από το Androidcentral.com

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles