17.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Samsung: Αναθεωρεί προς τα επάνω το στόχο πωλήσεων για το Gear S3

    Η Samsung αποκάλυψε το Gear S3 smartwatch στη φετινή έκθεση IFA στο τέλος του προηγούμενου μήνα, αλλά ακόμα η συσκευή δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγορά.

    s3

    Κάτι τέτοιο πρόκειται να αλλάξει πολύ σύντομα, σύμφωνα με πληροφορίες που καταφθάνουν από τη Ν.Κορέα. Ειδικότερα, το συγκεκριμένο gadget θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο τέλος Οκτωβρίου, στις περισσότερες αγορές. Μάλιστα, η ίδια η εταιρεία, εμφανίζεται να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση για το smartwatch, παρά το γεγονός ότι αποκαλύφθηκε πρόσφατα και η επόμενη έκδοση του Apple Watch.

    Ειδικότερα, η εταιρεία αναθεώρησε προς τα επάνω το στόχο πωλήσεων για το Gear S3 και πιο συγκεκριμένα κατά 60% σε σύγκριση με το συνολικό αριθμό πωλήσεων των smartwatches και fitness bands του προηγούμενου έτους. Σε πραγματικούς αριθμούς αυτό σημαίνει, ότι θα διαθέσει περίπου πέντε εκατομμύρια Gear S3 smartwatches, χωρίς να διευκρινίζεται το χρονικό πλαίσιο στο οποίο θα συμβεί αυτό. Ο συνολικός αριθμός των wearables gadgets που διέθεσε το 2015 διαμορφώθηκε στα 3.1 εκατομμύρια.

    Όπως ήδη γνωρίζουμε, το Gear S3 θα καταφθάσει σε δυο εκδόσεις, Classic και Frontier, με την τελευταία να περιλαμβάνει μάλιστα και συνδεσιμότητα 4G LTE. Η τιμή στην οποία θα κυκλοφορήσουν αναμένεται να κυμανθεί περίπου στα 400 ευρώ στην Ευρώπη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles