20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Samsung και Windows 8 έσονται εις σάρκα μία: Αυτή είναι η σειρά ATIV

    H Microsoft και το νέο λειτουργικό Windows 8 δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο σύντροφο από τη σειρά ATIVτης Samsung.

    Η Κορεατική εταιρεία παρουσίασε όλες τις συσκευές της σειράς ATIV που ενσωματώνουν Windows 8, την έκδοσηRT και ήρθε να δώσει τη δική της απάντηση στην σφαγή των υβριδικών tablet – ultrabooks. Συγκριτικό πλεονέκτημα της σειράς ATIV σε σχέση με όλα τα άλλα υβρίδια που έχουν παρουσιαστεί με Windows 8; Η δυνατότητα χρήσης του S Pen. Ας τα δούμε όμως με τη σειρά:

    Samsung ATIV Smart PC & ATIV Smart PC Pro


    Συνδιάζοντας το επαναστατικό σχεδιασμό με τις δυνατότητες που πρσφέρει ένα notebook και την άνεση ενός tablet, τα ATIV Smart PC και ATIV Smart PC Pro, στις 11,6 ίντσες, είναι οι επόμενες έξυπνες συσκυές για τους Κορεάτες. Κάθε μία από τις δύο συσκευές διαθέτει αποσπώμενο πληκτρολόγιο, άρα η μετάβαση ανάμεσα στο tablet και τοnotebook είναι πολύ απλά… πανεύκολη.

    Οι οθόνη αφής είναι multitouch, δηλαδή, για τις διάφορες λειτουργίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα 10 σας δάχτυλα, είναι εξαιρετικής ευαισθησίας και σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες του λειτουργικού και τις εφαρμογές.

    Η δυνατότητα χρήσης του S Pen και σε αυτά τα υβρίδια της Samsung, το S Pen που είδαμε στη σειρά GalaxyNote, καθιστά αυτόματα τη σειρά ATIV ως την πλέον παραγωγική σειρά υβριδίων με Windows 8, αφήνοντας πίσω, ίσως και το Surface της Microsoft.

    H οθόνη και στις δύο συσκευές είναι LCD, Full HD και στις 11,6 ίντσες, μπορείτε να κάνετε με αυτή, κυριολεκτικά, ότι θέλετε. Από συμβατικές εργασίες σερφαρίσματος και επεξεργασίας εγγράφων, μέχρι να απολαύσετε υψηλής απόδοσης βίντεο και παιχνίδια. Το πάχος στην περίπτωση του ATIV Smart PC είναι στα 9,9 χιλιοστά και στο ATIV Smart PC Pro στα 11,9. Η διαφορά τους έγκειται στους επεξεργαστές που χρησιμοποιούν και την μπαταρία. ΤοATIV Smart PC Pro χρησιμοποιεί τον Core i5 επεξεργαστή της Intel και η διάρκεια χρήσης  της μπαταρίας του μεταξύ φορτίσεων, φτάνει τις 8 ώρες.

    Το ATIV Smart PC διαθέτει τον επόμενης γενιάς Atom επεξεργαστή ενώ η μπαταρία του διαρκεί, σύμφωνα με τη Samsung στις 13,5 ώρες! Και τα δύο διαθέτουν θύρες USB, το μεν Smart PC USB 2.0 ενώ το Smart PC Pro USB 3.0, mHDMI, mini SD και επιπρόσθετες θύρες USB 2.0 στο πληκτρολόγιο.

    Samsung ATIV Tab: Το Windows RT Tablet


    To νέο Windows 8 Tab της Samsung είναι στις 10,1 ίντσες, ζυγίζει 570 γραμμάρια και το πάχος του είναι στα 8,9 χιλιοστά. Η Samsung έχει να περηφανεύεται ότι το ξεκίνημά του είναι χωρίς καμία καθυστέρηση και ότι η μπαταρία των 8100 mAh, εξασφαλίζει πολλές ώρες εργασίας και απόλαυσης, καθώς η επεξεργαστής Snapdragon S4, χρονισμένος στα 1,5 GHz, συνεργάζεται άψογα. `Η οθόνη του είναι HD και διαθέτει μία σειρά από θήρες, όπως USB 2.0, uHDMI, αλλά και υποδοχή κάρτας microSD. Bonus; Πέρα από τα αξεσουάρ που μπορείτε να χρησιμοποιείστε, όπως πληκτρολόγιο, S Pen κα, σας έρχεται με «φορτωμένη» την έκδοση 2013 Home Edition του Microsoft Office, όπως όλες οι συσκευές της σειρας ATIV!

    Samsung ATIV S: Το πρώτο Windows Phone 8 superphone

    Για το ATIV S, το πρώτο Windows Phone 8 superphone που έχει ανακοινωθεί, στις 4,8 ίντσες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles