16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Samsung @ CES 2017: Θα παρουσιάσει δυο νέα Windows 10 tablets, μέλη της σειράς Galaxy TabPro S

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung αναμένεται να αποκαλύψει στην έκθεση CES 2017 δυο νέα Windows 10 tablets, συνεχίζοντας την ήδη επιτυχημένη πορεία που έχει διαγράψει στο χώρο των φορητών συσκευών. Η ιστοσελίδα SamMobile αναφέρει πως η εταιρεία, η οποία απείχε αρκετό χρονικό διάστημα από τη διάθεση συσκευής με Windows, θα διαθέσει δυο νέα tablets τα οποία θα αποτελούν μέλη της σειράς Galaxy Tab Pro S. Το τελευταίο tablet της σειράς είχε αποκαλυφθεί από την εταιρεία τον περασμένο Ιανουάριο, σαν ένα υβριδικό 2-in-1 tablet, το οποίο προσέφερε στους χρήστες δυνατότητες ενός notebook PC.

    galaxy-tabpro-s

    Λέγεται ότι οι νέες συσκευές, ίσως θα διαθέτουν τις κωδικές ονομασίες SM-W720 και SM-W620. Το πρώτο, θα αποτελεί τον διάδοχο του Galaxy TabPro S που υπάρχει ήδη στην αγορά και μάλλον θα αποκαλείται TabPro S 2. Το δεύτερο θα αποτελεί μια διαφορετική έκδοση του SM-W720 με υποδεέστερα χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα μπορεί να διαθέτει μικρότερη οθόνη.

    Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών αυτών, ωστόσο αναμένεται να διαθέτουν σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το Galaxy Tab Pro S. Υπενθυμίζουμε πως η συσκευή έρχεται με οθόνη αφής των 12 ιντσών (2160 x 1440), φέρει 4GB RAM και 128GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο ο οποίος δεν μπορεί να επεκταθεί. Διαθέτει δυο κάμερες, μια στο μπροστινό μέρος για selfies και μια στο πίσω μέρος των 5MP και καταφθάνει με Windows 10.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles