19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung επιβεβαιώνει: o Exynos 5 οcta θα υποστηρίζει LTE

    Samsung_6

    Συνέχεια δίνεται στη συζήτηση για τον Exynos 5 Octa επεξεργαστή, τον επεξεργαστή των 4ων και 4ων πυρήνων που ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στη χρονιά η Samsung και τον επεξεργαστή που θα «ντύσει» κάποια από τα Samsung Galaxy S4 που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά. Η συνέχεια δίνεται με ένα tweet από τον λογαριασμό SamsungExynos που επιβεβαιώνει πως ο Exynos 5 Octa θα υποστηρίζει LTE. Σε όλες τις συχνότητες που χρησιμοποιούνται στα διάφορα μέρη του κόσμου.

    exynosoctalte01

    Αυτό προς απάντηση προφανώς της εικασίας που είχε διαρρεύσει πως ο Exynos 5 Octa, αντίθετα με τον Snapdragon 600 στο SoC του, δεν περιείχε σχετικό τσιπάκι συνδεσιμότητας με LTE δίκτυα. Αυτός ήταν και ο λόγος που θεωρούσαν πολλοί ότι η Samsung δεν κυκλοφορεί τα περισσότερα Galaxy S4 στις περισσότερες χώρες, με το νέο της επεξεργαστή.

    Το μόνο δεδομένο είναι ότι από τις πρώτες δοκιμές που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, στο «teardown» του συστήματος του Exynos Octa της Samsung, αυτό το τσιπάκι συνδεσιμότητας, δεν φαινόταν πουθενά. Ίσως, έχοντας βάλει ήδη στην παραγωγή τον Exynos octa αυτό το μήνα, η Samsung αποφάσισε να εντάξει το σχετικό τσιπάκι και το ανακοινώνει τώρα. Ή και να το είχε ήδη εντάξει και οι διαρροές στο διαδίκτυο περί μη υποστήριξης LTE συνδεσιμότητας από το νέο επεξεργαστή, να ήταν απλά πρώιμες εικασίες για έναν επεξεργαστή που δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει.

    Όπως και να ‘χει, αυτή η φημολογία ακυρώνεται πια, επίσημα από τη Samsung και παραμένει η συζήτηση, εφόσον ο Exynos 5 octa είναι καθ’ όλα ικανός να χρησιμοποιηθεί στα νέα Samsung Galaxy S4, γιατί η Samsung επιμένει να κυκλοφορήσει την πλειονότητα των συσκευών στις διάφορες χώρες με τον Snapdragon 600 της Qualcomm. Παραμένουμε στην αρχική μας τοποθέτηση πως οι ημερομηνίες παραγωγής του Exynos 5 octa, δεν συμβαδίζουν με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy S4 που ανακοίνωσε η εταιρεία.

    Φαίνεται πάντως, πως αξίζει η αναμονή του μοντέλου του Galaxy S4 με τον νέο octa, καθώς τα benchmarks του, είναι εντυπωσιακά.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles