21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy A42 5G: Προσιτή 5G δύναμη!

    Το smartphone μας είναι, εδώ και χρόνια, ο απόλυτος σύντροφός μας, με τη σχέση μαζί του να ενισχύεται συνεχώς – και αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Με το Διαδίκτυο να αποτελεί πλέον το μέσο για σχεδόν όλες τις δραστηριότητές μας, όπως η εκπαίδευση, η εργασία, η επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και η ψυχαγωγία, ένα smartphone που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις προκλήσεις της εποχής αποτελεί ιδανική αγορά. Έχοντας τη δυνατότητα να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα επερχόμενα δίκτυα πέμπτης γενιάς, αλλά και, ταυτόχρονα, να αποτελεί την πιο προσιτή πρόταση της Samsung με δυνατότητες 5G, το οποίο αναμένεται σύντομα, το Galaxy A42 5G είναι μία ισχυρή επιλογή που βλέπει στο “μέλλον”.

    Το πιο οικονομικό 5G smartphone της Samsung υπόσχεται ταχύτητες δεδομένων 20 φορές πιο γρήγορες και με 10 φορές λιγότερη καθυστέρηση σε σύγκριση με το 4G. Βλέπει μπροστά αποτελώντας ένα δυναμικό μέλος της οικογένειας “Α”, που γνωρίζει πως ο καθένας από εμάς αναζητά το καλύτερο με το βλέμμα στις value for money” επιλογές της αγοράς.

    Το Samsung Galaxy A42 5G είναι μία πρόταση που συνδυάζει μία γοητευτική εμφάνιση με χαρακτηριστικά κορυφής. Ξεχωρίζει για τον κομψό χαρακτήρα του, που εξασφαλίζει μία σχεδίαση με πολυεπίπεδο μοτίβο στο πίσω μέρος σε τρεις χρωματικές επιλογές (Prism Dot Black, Prism Dot White και Prism Dot Grey). Διαθέτει Super AMOLED Infinity-U οθόνη 6,6 ιντσών ανάλυσης HD+ με προστασία Gorilla Glass 3 και ενσωματωμένο στο πάνελ αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Έρχεται ακόμη με οκταπύρηνο επεξεργαστή (Dual 2.2GHz + Hexa 1.8GHz), 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD έως το 1TB. Η πανίσχυρη μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5.000mAh ενώ υποστηρίζει 15W ταχεία φόρτιση.

    Ξεχωριστό είναι το quad-camera setup της συσκευής, με κεντρικό αισθητήρα 48MP με auto-focus και διάφραγμα F1.8 που σας επιτρέπει να τραβάτε καθαρές και φωτεινές φωτογραφίες σε κάθε περιβάλλον χωρίς συμβιβασμούς. Συναντάμε ακόμη έναν αισθητήρα 8MP UltraWide με διάφραγμα F2.2, που σας δίνει τη δυνατότητα να τραβάτε φωτογραφίες με πεδίο προβολής 123 μοιρών, ενώ αναγνωρίζει αυτόματα τις σκηνές και σας ενημερώνει πότε να τον χρησιμοποιήσετε. Το “παρών” δίνει και κάμερα 5MP βάθους (F2.4) με δυνατότητα προσθήκης εφέ Live Focus στις λήψεις πορτρέτου σας, όπως επίσης και κάμερα 5MP macro (F2.4) για την καταγραφή κάθε λεπτομέρειας στα θέματά σας.

    Το Samsung Galaxy A42 5G διαθέτει επιπλέον εμπρόσθια κάμερα 20MP με διάφραγμα F2.2, που υποστηρίζει Live Focus, αλλά και την επιλογή Smart Beauty για ακόμη πιο γοητευτικές selfies.

    Το οικονομικό 5G smartphone της Samsung είναι μία πρόταση που υποστηρίζει τη λειτουργία Game Booster, η οποία βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη για να εξασφαλίσει μία απρόσκοπτη εμπειρία στον τομέα του gaming. Φυσικά, δε θα μπορούσε να απουσιάζει η υποστήριξη της πλατφόρμας Samsung Knox για την ασφάλειά σας, αλλά και υπηρεσίες όπως τo Samsung Health. Το One UI εξασφαλίζει χαρακτηριστικά όπως οι ξεχωριστές περιοχές προβολής και αλληλεπίδρασης για πιο φυσική χρήση, αλλά και η νυχτερινή λειτουργία για ξεκούραστη χρήση ακόμη και τις βραδινές ώρες, ενώ το “παρών” δίνουν επιπλέον επιλογές όπως ο βιομετρικός έλεγχος ταυτότητας (μέσω αναγνώρισης προσώπου ή δακτυλικού αποτυπώματος), η υποστήριξη Dolby Atmos, αλλά και η λειτουργία Dual Messenger για χρήση δύο διαφορετικών λογαριασμών στην ίδια εφαρμογή.

    H συσκευή σάς προσφέρει επιπλέον δωρεάν δοκιμή για δύο μήνες του YouTube Premium, ώστε να απολαμβάνετε περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις, με αναπαραγωγή στο παρασκήνιο και δυνατότητα λήψης για προβολή εκτός σύνδεσης.

    Το Samsung Galaxy A42 5G αποτελεί, συνολικά, μία επιλογή που θα προσφέρει την εμπειρία των δικτύων πέμπτης γενιάς στον καθένα, σε προσιτό κόστος, και με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα σας ικανοποιήσουν σε κάθε τομέα: χορταστική οθόνη, υψηλής ποιότητας camera setup, μεγάλη μπαταρία και ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς. Είναι ένα smartphone που θα πορευτεί μαζί σας το επόμενο διάστημα και θα δεχτεί όλες τις προκλήσεις που θα του βάλετε.

    Sponsored by Samsung

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles