20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Samsung Galaxy Ace Style, σύντομα κοντά σας, αλλά…

    Το Samsung Galaxy Ace Style είναι άλλο ένα smartphone της οικογένειας Galaxy στην κατηγορία λεγόμενη και ως Entry Level. Δηλαδή, με στοιχειώδη τεχνικά χαρακτηριστικά που, δυνητικά, θα σημαίνουν και μία αρκετά χαμηλή τιμή. Η συσκευή παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Γερμανία και η Samsung ανακοινώνει σήμερα πως θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από αυτό τον μήνα, ποντάροντας στην επιτυχημένη πορεία των προηγούμενων Ace συσκευών.

    Ace-Style_White_5

    Το Samsung Galaxy Ace Style είναι μία συσκευή με TFT οθόνη στις 4 ίντσες, ανάλυσης 480 x 800, διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,2 GHz, RAM στα 512 ΜΒ, χώρο αποθήκευσης δεδομένων στα 4GB ενώ δεν υπάρχει καμία πληροφορία ότι ο χώρος αυτός θα μπορεί να επεκταθεί με κάρτα microSD. Διαθέτει μία βασική κάμερα στα 5 MP και μία πρόσθια, για την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων στα 0,3MP. Η μπαταρία του, είναι στα 1500 mAh.

    Galaxy-Ace-Style-Product-Specifications

    Προσανατολισμένο προς ένα αρκετά νεανικό κοινό, που δεν θα κοίταζε τις high end συσκευές, η Samsung έχει φροντίσει ώστε το Galaxy Ace Style να «τρέχει» Android 4.4 (Kit Kat) σε συνδυασμό με το TouchWiz Essence, ενώ θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα: Cream White και σκούρο γκρι.

    Δεν γνωρίζουμε ακόμα πόσο σύντομα θα το δούμε στην Ελλάδα και σε τι τιμή. Στα PhoneArena και GSMArena διαβάζουμε πως η τιμή του στις Ευρωπαϊκές χώρες, αναμένεται να είναι κάπου ανάμεσα στα 200 και τα 300 ευρώ στις διάφορες εκδόσεις του. Αν τελικά ισχύσει αυτό, σε αντίθεση με τις προηγούμενες συσκευές της σειράς Ace που, ήταν πολύ οικονομικότερες, έχοντας τόσο χαμηλά specs, η Samsung θα πρέπει να εξηγήσει γιατί να πληρώσει κάποιος τόσα χρήματα για ένα entry level smartphone, όταν υπάρχουν καθ’ όλα αξιοπρεπείς λύσεις στην αγορά με πολύ λιγότερα χρήματα και πολύ καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά (βλέπε Moto G, αλλά και το Ace 3)

    Αλλά ας μην προτρέχουμε. Ας καλωσορίσουμε πρώτα άλλο ένα entry level smartphone στην Ελληνική αγορά και ας δούμε σε τι τιμή θα «παρουσιαστεί».

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles