13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Fold: Στις 3 Μαΐου φτάνει στην Ευρώπη

    Μέσα στην άνοιξη θα κάνει πρεμιέρα, όπως αναμενόταν, το Samsung Galaxy Fold, η foldable πρόταση των Κορεατών, που γνωρίσαμε στο Unpacked event της το Φεβρουάριο. Όπως γνωστοποιήθηκε, στις 26 Απριλίου θα ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες για τη συσκευή στην Ευρώπη, ενώ η κυκλοφορία της έχει προγραμματιστεί για τις 3 Μαΐου.

    samsung_galaxy_fold

    Το λανσάρισμα αφορά σε πρώτη φάση 15 αγορές που συμπεριλαμβάνουν το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Σουηδία, την Ισπανία, τη Νορβηγία, τη Δανία, τη Φινλανδία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Ρουμανία και την Ελβετία.

    Το κόστος του καινοτόμου μοντέλου θα είναι 2.000 ευρώ, μία σίγουρα “τσουχτερή” τιμή που όμως είναι ίσως …λογική, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα από τα πρώτα foldables της αγοράς. Οι πληροφορίες μιλούν για πλούσια δώρα μάλιστα από τη Samsung σε όσους αγοράσουν το Samsung Galaxy Fold, που περιλαμβάνουν τα Galaxy Buds, μία προστατευτική θήκη από Kevlar και ένα χρόνο εγγύηση για ζημιές μέσω του Samsung Care+.

    Samsung-Galaxy-Fold

    To Samsung Galaxy Fold θα είναι διαθέσιμo μάλιστα σε ποικιλία χρωματικών επιλογών (Martian Green, Astro Blue, Space Silver & Cosmos Black).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles