21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Note 8: Επιβεβαιώνονται τα 6GB RAM και το Exynos 8895 chipset

    Η επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy Note 8 πλησιάζει, καθώς το event της εταιρείας έχει προγραμματιστεί για τις 23 Αυγούστου. Ήδη, βέβαια γνωρίζουμε πολλά για τη συσκευή, ενώ την έχουμε… δει κιόλας!

    Το πέρασμά της από το Geekbench επιβεβαιώνει και δύο σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά της: Το chipset, το οποίο θα είναι το γνωστό μας Exynos 8895 που βρίσκεται στα Galaxy S8 και S8+ και η μνήμη RAM που θα αγγίζει τα 6GB.

    note 8

    Οι πληροφορίες αυτές αφορούν το SM-N950F μοντέλο που θα έρθει στην ευρωπαϊκή αγορά και είναι single-SIM. Επίσης, τρέχει Android 7.1.1, ενώ τα scores που πέτυχε η συσκευή στο μετροπρόγραμμα πιθανότατα δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα… θα πρέπει να περιμένουμε τα τελικά μοντέλα για να δούμε τις επιδόσεις τους, ωστόσο ξέρουμε πως θα είναι κοντινές σε αυτών του S8/S8+.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles