19.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Είναι επίσημο: Αυτό είναι το μικρό (σε όλα) Samsung Galaxy S III mini στις 4 ίντσες

    Η Samsung επιβεβαίωσε το «ραντεβού» της με τη Γερμανία και παρουσίασε σε σχετικό event στο Βερολίνο, το μικρό GALAXY S III mini. Σε επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων που διέρρευσαν τα στοιχεία του, το 4ων ιντσών smartphone που φέρει το δημοφιλές όνομα S III είναι μικρότερο σε πολλά πράγματα. Ο επεξεργαστής του είναι στο 1 GHz, διπύρηνος, η RAM στο 1GB και η μπαταρία του στα 1500 mAh. Η Super AMOLED οθόνη του έχει ανάλυση 800 x 480 και η κάμερα είναι στα 5MP, ενώ η πρόσθια είναι VGA ανάλυσης μόλις.

    Το Samsung Galaxy S III mini έχει διαστάσεις  121,6 x 63 x 9,9 χιλιοστά, βάρος 111,5 γραμμάρια και αν μοιάζει σε κάτι με το Galaxy S III που γνωρίζουμε, αυτό είναι το design του, αλλά και οι λειτουργίες του Smart Stay και του S Voice. Κατά τα άλλα, μιλάμε για ένα σοβαρό downgrade που δεν αφορά μόνο τις διαστάσεις, αλλά κυρίως τα specs. Στα plus της συσκευής, φυσικά, βάζουμε τη λειτουργία NFC, αλλά και το Jelly Bean Android που λατρεύουμε ούτως ή άλλως.

    Η τιμή λίγο κάτω από τα 400 ευρώ, στην οποία κυκλοφορεί σε διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα της Ευρώπης, είναι θεωρητικά «τσιμπημένη», αλλά επειδή ένα τηλέφωνο δεν το κάνουν τα specs του, αλλά η γενικότερη εμπειρία χρήσης, επιφυλασσόμαστε να σας μιλήσουμε γι αυτό όταν το πάρουμε στα χέρια μας.

    Πηγή: Samsung

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles