19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S20 FE: Τα premium χαρακτηριστικά που αναζητούσατε είναι πλέον εντός του budget σας!

    Sponsored by Samsung

    Υποδεχθείτε το νεότερο μέλος της οικογένειας S20, μία πρόταση που φέρνει τις premium δυνατότητες της σειράς σε προσιτή τιμή. Σε εποχές δύσκολες, αλλά γεμάτες προκλήσεις, κατά τις οποίες η σχέση μας με την τεχνολογία είναι από τους βασικούς “πυλώνες” της ζωής μας, το Samsung Galaxy S20 FE αποτελεί μία ιδανική νέα αγορά, ένα γοητευτικό smartphone με χαρακτηριστικά κορυφής που μπορεί να αποκτήσει ο καθένας.

    Η νέα συσκευή ενσωματώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά της οικογένειας S20, όπως π.χ. οι καινοτομίες στις κάμερες, η απόδοση της οθόνης, αλλά και ο πανίσχυρος επεξεργαστής.

    Είναι μία κομψή πρόταση με Super AMOLED Infinity-O οθόνη 6,5 ιντσών ανάλυσης FHD+ με 120Hz refresh rate, καθώς και οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 7nm, με επιλογές 6 ή 8GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 128 ή 256GB επεκτάσιμο μέσω κάρτας microSD.

    Όσον αφορά τις κάμερες, συναντάμε triple setup στο πίσω μέρος, με Ultra Wide sensor 12MP με μέγεθος pixel 1.12μm και διάφραγμα F2.2, Wide-angle sensor με ανάλυση 12MP, Dual Pixel AF, OIS, μέγεθος pixel 1.8μm και διάφραγμα F1.8, καθώς και telephoto στα 8MP με μέγεθος pixel 1.0μm και διάφραγμα F2.4. Όσο για την εμπρόσθια κάμερα, έχει ανάλυση 32MP, μέγεθος pixel 0.8μm και διάφραγμα F2.2. Οι εντυπωσιακές λειτουργίες περιλαμβάνουν το Night Mode που θα μεταμορφώσει τις λήψεις σας, τη δυνατότητα λήψης Super Steady video εν κινήσει, αλλά και το πανίσχυρο Space Zoom που φτάνει έως το 30X. Η χρήση τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) απογειώνει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες στον τομέα των λήψεων, με χαρακτηριστικά όπως το Single Take που επιτυγχάνει έως και 14 διαφορετικά είδη φωτογραφιών και βίντεο εντός 3-10 δευτερολέπτων λήψης.

    ΣτοGalaxy S20 FE μπορείτε να βιώσετε απαράμιλλες gaming εμπειρίες, ενώ, φυσικά, αν το επιθυμείτε, μπορείτε να αξιοποιήσετε το Game Mode ενός μοντέλου ακουστικών όπως τα Galaxy Bud Live, για πιο …prive αλλά δυνατές στιγμές. Μπορείτε, ωστόσο, να απολαμβάνετε συνολικά εξαιρετικό ήχο, είτε συνδέοντας τη συσκευή με τα ακουστικά της Samsung, είτε μέσω των ηχείων της (όπου η Samsung συνεργάζεται με την AKG), ώστε να εκμεταλλευτείτε υπηρεσίες όπως τους τέσσερις μήνες δωρεάν Youtube Premium που σας παρέχονται με την αγορά.

    To Samsung Galaxy S20 FE θα αποτελέσει, ωστόσο, και σύμμαχο στο κομμάτι της άσκησής σας. Σε συνεργασία με ένα smartwatch όπως το Galaxy Watch Active2 θα σας βοηθήσει να επιλέγετε προγράμματα άσκησης, αλλά και να παρακολουθείτε τα fitness goals σας παντού, μέσω του Health, για μία ζωή γεμάτη ενέργεια.

    Η συσκευή είναι ακόμη ανθεκτική στο νερό και τη σκόνη σύμφωνα με το πρότυπο IP68, ενώ διαθέτει πανίσχυρη μπαταρία 4.500mAh που διαρκεί όλη την ημέρα. Διαθέτει δυνατότητες γρήγορης φόρτισης στα 25W (μπορεί να γεμίσει πάνω από το 50% σε μόλις 30 λεπτά), αλλά και ασύρματη φόρτιση στα 15W.

    Φυσικά, το “παρών” δίνει και η πλατφόρμα Knox της Samsung, καθώς και χαρακτηριστικά όπως ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη της συσκευής, αλλά και η υποστήριξη αναγνώρισης προσώπου για την ασφάλεια σας. Το Samsung Galaxy S20 FE είναι συμβατό με τα επερχόμενα δίκτυα 5G για να μπορείτε να απολαμβάνετε τις αναβαθμισμένες ταχύτητες που θα είναι διαθέσιμες σύντομα.

    Τέλος, να σημειώσουμε ότι η συσκευή είναι διαθέσιμη σε έξι διαφορετικά χρώματα (Cloud Navy, Cloud Red, Cloud Lavender, Cloud Mint και Cloud White), ώστε να επιλέξετε αυτήν που ταιριάζει στο προσωπικό σας στιλ.

    Μία οικονομική -αλλά συνάμα premium- επιλογή, το Samsung Galaxy S20 FE θα σας κατακτήσει συνολικά τόσο με την εμφάνιση, όσο και με τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν κάτι παραπάνω από “value for money”. Απευθύνεται σε όλους όσους δεν επιθυμούν να δώσουν μία περιουσία για νέο κινητό, αλλά δε θέλουν να κάνουν και συμβιβασμούς, ειδικότερα σε μία εποχή που μας έχει μάθει “στα δύσκολα”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles