20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Απλή υπόθεση η επισκευή του Samsung Galaxy S 4

    Μετά το “teardown” του HTC One από το iFixit (ιδιαίτερα χαμηλή βαθμολογία έδωσαν στην ναυαρχίδα της HTC επειδή επισκευάζεται πάρα πολύ δύσκολα – λόγω της unibody κατασκευής) έρχεται ένα ακόμη “teardown”, αυτή την φορά από τους υπεύθυνους του Technobuffalo, οι οποίοι αποσυναρμολογησαν το Samsung Galaxy S 4. Ποιο ήταν το συμπέρασμα;

    Ότι σε αντίθεση με την ναυαρχίδα της HTC, μπορεί να επισκευαστεί πανεύκολα. Ένας από τους λόγους είναι βεβαίως η κατασκευή του από πλαστικό, ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό, αφού η Κορεατική εταιρεία, φρόντισε ώστε όλα τα στοιχεία, τα υποσυστήματα και οι μικρές “πλακέτες” PCB  να είναι δυνατόν να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν πανεύκολα (ιδιαίτερα εύκολη η πρόσβαση και η αντικατάσταση των ηχείων, της κεραίας, της κάμερας, της μπαταρίας, των υποδοχών κάρτας microSD και SIM, της θύρας microUSB και άλλων μερών του), ώστε ο χρόνος επισκευής του κινητού να είναι όσο το δυνατόν μικρότερος.

    technobuffalo

    Περιμένουμε βεβαίως και την αποσυναρμολόγηση από το iFixit, ώστε να έχουμε το ίδιο μέτρο σύγκρισης, αλλά δεν περιμένουμε το συμπέρασμα να είναι διαφορετικό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles