15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung απαντά στην SquareTrade με το δικό της bend test των S6 και S6 Edge (vid)

    Γράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα για το -πολυσυζητημένο πλέον- bend test της SquareTest και το αποτέλεσμα του που ήθελε το Samsung Galaxy S6 Edge να έχει την ίδια αντοχή στο λύγισμα με το iPhone 6 Plus, πρωταγωνιστή του… bendgate όταν κυκλοφόρησε. Τώρα, η Samsung δίνει επίσημη απάντηση, δημοσιεύοντας το δικό της… bend test που αφορά τόσο το Galaxy S6 Edge όσο και το Galaxy S6.

    samsung-galaxy-s6-s6-edge-bend-test

    Η εταιρεία απαντάει και λεκτικά στην SquareTrade, σημειώνοντας πως η πίεση των 50 κιλών που άσκησε στο video της σπάνια συναντάται σε πραγματικές συνθήκες. Η συνηθισμένη πίεση, όταν ένας άνθρωπος για παράδειγμα κάθεται με τη συσκευή στην πίσω τσέπη του, φτάνει τα 30klf και σε αυτά φαίνεται να αντέχουν τα S6 και S6 Edge στις εσωτερικές δοκιμές της κορεατικής εταιρείας.

    Επιπλέον, η Samsung προβληματίζεται από το γεγονός ότι το test της SquareTrade αφορά πίεση της συσκευής μόνο στην εμπρόσθια πλευρά που βρίσκεται η οθόνη της και καλεί την εταιρεία να επαναλάβει τη δοκιμή μετά τις παρατηρήσεις της.

    Δείτε όμως και το bend test της Samsung στις νέες ναυρχίδες της, το οποίο μάλιστα ξεκινά με το disclaimer ότι δεν εμπνέεται από… σαδιστικές επιθυμίες, απλά πρόκειται για ένα μέρος των tests ρουτίνας που περνούν οι συσκευές της στα πλαίσια δοκιμών για ζητήματα αντοχής.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles