24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Tab S. Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του!

    Πριν από περίπου ένα μήνα, σας είχαμε παρουσιάσει τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για το νέο πανίσχυρο tablet της Samsung, το Galaxy Tab S. Βέβαια όλο αυτό το χρονικό διάστημα για Tab S ακούγαμε και Tab S τελικά δεν βλέπαμε, καθώς η Samsung είχε προτιμήσει να μην δώσει στη δημοσιότητα καμία εικόνα του νέου της προϊόντος. Παρόλα αυτά,  λίγες μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του στις 12 Ιουνίου, διέρρευσαν στο net οι πρώτες φωτογραφίες του, ενώ παράλληλα οριστικοποιήθηκαν οι τεχνικές προδιαγραφές του.

    Tab S_5

    Ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά, εύκολα μπορούμε να διακρίνουμε ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά λεπτή συσκευή (πάχος μόλις στα 6.6mm), ενώ επιπλέον διαθέτει ένα ικανοποιητικό βάρος για την κατηγορία του, καθώς ζυγίζει 465 γραμμάρια. Αυτό που καθίσταται σαφές είναι ότι το Tab S, σε επίπεδο σχεδιαστικής φιλοσοφίας έχει δεχθεί πάρα πολλές επιρροές από το Galaxy S5.

    Tab S_2

    Tab S_3

    Ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά  του Galaxy Tab S είναι ότι έρχεται με μία προεγκατεστημένη εφαρμογή, η οποία θα επιτρέπει την συνεργασία ανάμεσα στο Tab S και στα PC, με τον χρήστη να μπορεί να ελέγξει με remote τρόπο τα δεδομένα που υπάρχουν στο PC του. Πέραν όμως της συνεργασίας με PC, το νέο high-end tablet της Samsung θα μπορεί να συγχρονίζεται με οποιοδήποτε Galaxy S5, επιτρέποντας την απευθείας μεταφορά των τηλεφωνικών κλήσεων από το smartphone στο tablet! Όσον αφορά, τα επιβεβαιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy Tab S, η συσκευή θα διαθέτει: AMOLED display 8.4 ή 10.5 ιντσών (με ανάλυση 2560×1600 pixels), οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos, 3GB μνήμης RAM, αισθητήρια κύριας κάμερας στα 8MP (2.1MP θα παρέχει η εμπρόσθια κάμερα), 32GB αποθηκευτικού χώρου με τη δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης μέσω θύρας microSD και τέλος λειτουργικό Android 4.4.2 (KitΚat).

    Tab S_1

    Tab S_4

    Το Samsung Galaxy Tab S είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στην αγορά στα τέλη Ιουνίου και δεν σας κρύβουμε ότι οι φωτογραφίες που είδαμε, μας έχουν ανοίξει την όρεξη!

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles