24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Tab S. Τα νέα διαφημιστικά spots που τα βάζουν με το… iPad air (vid)

    To Samsung Galaxy Tab S είναι η τελευταία πρόταση που οι Κορεάτες έχουν ρίξει στην αγορά στον τομέα των tablets, με ιδιαίτερες προσδοκίες αλλά και specs που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των χρηστών. Και τα spots που ετοίμασε η εταιρεία για να προωθήσουν τη νέα της κορυφαία προσπάθεια δε θα μπορούσαν παρά να ήταν “δυναμικά”, καθώς και “επιθετικά” ως προς τον ανταγωνισμό

    Οι νέες διαφημίσεις του Galaxy Tab S πραγματοποιούν ιδιαίτερες αναφορές στο υψηλό contrast ratio των Super AMOLED οθονών, καθώς και τη δυνατότητα multitask, ενώ πραγματοποιούν και συγκρίσεις με “άλλες LCD” που έχουν αποτέλεσμα “100 φορές υψηλότερη αντίθεση” στη Super AMOLED της Samsung.

    samsung-galaxy-tab-s-spot

    Όπως θα δείτε και μόνοι σας στα videos που ακολουθούν, η Samsung “φωτογραφίζει” το… iPad air στις συγκρίσεις της, με κάποιες δόσεις διακριτικότητας ωστόσο καθώς δε δείχνει με ακρίβεια το ίδιο το μοντέλο της Apple.

    Δείτε τα spots, αφού σας υπενθυμίσουμε ότι τα νέα Samsung Galaxy Tab S, όπως σας έχουμε γράψει ήδη, είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από τις 11 Ιουλίου σε μεγέθη 8,4 και 10,5 ιντσών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles