19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Gear Fit 2 Pro με αντοχή στο νερό 5ATM και βελτιωμένο strap design

    Ένα ακόμη gadget που είχε διαρρεύσει εδώ και μέρες βλέπουμε τώρα επίσημα στη συνέντευξη τύπου της Samsung στην IFA 2017. Είναι το Samsung Gear Fit 2 Pro που μαζί με το Samsung Gear Sport αποτελούν τις νέες δυναμικές wearable προτάσεις της εταιρείας, με έμφαση σε όσους ασχολούνται με αθλητικές και fitness δραστηριότητες και φυσικά κυρίως την κολύμβηση.

    Gear Fit 2 Pro

    To Samsung Gear Fit 2 Pro σχεδιαστικά διαφοροποιείται από το Fit 2 μοντέλο, χάρη σε νέες επιλογές για το λουράκι του. Η μία προσφέρει μία total black όψη με ένα εντυπωσιακό pattern από ρίγες και η άλλη ένα συνδυασμό μαύρου με κόκκινο με ένα τρισδιάστατο γεωμετρικό μοτίβο.

    samsung_gear_fit_2_pro_guy_swimming-900x511

    Φυσικά, περνώντας στις δυνατότητες ξεχωρίζει η καλύτερη αντοχή στο νερό χάρη στην υποστήριξη αντοχής έως τις 5 ατμόσφαιρες (50 μέτρα κάτω από το νερό) κάτι που το καθιστά κατάλληλο για κολύμβηση. Η εφαρμογή της Speedo που περιλαμβάνει (όπως και το Gear Sport) συμπληρώνει τις swimming δυνατότητες της συσκευής η οποία βέβαια είναι κατάλληλη και για όσους ασχολούνται με λοιπές fitness δραστηριότητες, χάρη και στην υποστήριξη του πακέτου εφαρμογών της Under Armour.

    Σε άλλα specs πάντως παραμένει ίδιο με το Fit 2, διαθέτοντας οθόνη 1,5 ίντσας Super AMOLED, μπαταρία 200mAh, υποστήριξη GPS και λειτουργικό Tizen.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles