16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung ετοιμάζει tablet “τέρας”, με display στις 18.4 ίντσες!

    Πρόσφατα, αναφερθήκαμε στις φήμες που συνδέουν την Samsung με την ανάπτυξη ενός νέου Samsung tablet, το οποίο θα στηρίζεται στα Windows 10. Από ότι φαίνεται το σχεδιαστικό team της κορεατικής εταιρείας έχει και άλλα (ακόμη πιο τολμηρά) σχέδια, καθώς ακούγεται ότι η κορεατική εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός tablet που το display του ανέρχεται στις… 18.4 ίντσες!

    Large-Android-Tablet-01

    Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο τυπογραφικό λάθος, καθώς σύμφωνα με το έγκριτο Sam Mobile, η Samsung δουλεύει εδώ και καιρό πάνω στο εν λόγω Android-based tablet, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί άνετα σε γραφεία, meeting rooms, σχολικές αίθουσες, ακόμη και στο σαλόνι! Οι insiders του Sam Mobile κατάφεραν να αλιεύσουν τα tech specs του SM-T670, που φέρει την κωδική ονομασία “Tahoe”. Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Samsung, το γιγαντιαίο αυτό tablet σίγουρα δεν αποτελεί αποκύημα της φαντασίας από τη στιγμή μάλιστα που διέρρευσαν και τα tech specs του (χωρίς ωστόσο όμως να έχουμε κάποια leaked φωτογραφία του). Έτσι λοιπόν, το tablet που μάλλον δεν θα χωράει εύκολα σε καμία τσάντα και ενδεχομένως να χρειάζονται και δύο άτομα για να το μεταφέρουν, θα διαθέτει TFT LCD οθόνη με ανάλυση 1920×1080 pixels, octa-core 64-bit Exynos 7580 chipset (συχνότητα ρολογιού στο 1.6GHz), 2GB μνήμης RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμου μέσω microSD slot), 8MP κύρια κάμερα και μπροστινή cam στα 2.1MP και τέλος μπαταρία με χωρητικότητα στα 5.700mAh. Λέτε να έχουμε καμιά έκπληξη στην προσεχή IFA και να έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά το tablet-“κτήνος”;

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles