15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Samsung, LG, HTC και Motorola: Δεν επιβραδύνουμε συσκευές με παλαιότερες μπαταρίες

    Το τεχνολογικό θέμα των ημερών δεν είναι άλλο από την αποκάλυψη ότι η Apple επιβραδύνει την απόδοση των παλαιότερων συσκευών της, για να διατηρήσει τις μπαταρίες τους σε αξιοπρεπή επίπεδα. Από το Cupertino επιβεβαίωσαν ότι πραγματοποιούν μία τέτοια ενέργεια, εξέδωσαν όμως επίσημη ανακοίνωση, μετά τις αντιδράσεις, εξηγώντας τους λόγους που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

    Τι κάνουν όμως οι κατασκευστές Android; Ακολουθούν και αυτές παρόμοιες τακτικές; Η απάντηση είναι όχι, με κορυφαίες εταιρείες ήδη να δίνουν την απάντησή τους.

    Ανάμεσά τους η HTC και η Motorola που επιβεβαίωσαν ότι δεν επιβραδύνουν συσκευές με παλαιότερες μπαταρίες, η LG που σημειώνει ότι “δεν το έχει κάνει ποτέ ούτε θα το κάνει γιατί νοιάζεται για τη γνώμη των καταναλωτών”, αλλά και η Samsung, η οποία σημείωσε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση.

    s7

    “Η ποιότητα των προϊόντων μας ήταν και είναι πάντα υψηλή προτεραιότητα για τη Samsung Mobile. Εξασφαλίζουμε την εκτεταμένη διάρκεια ζωής των mobile συσκευών της Samsung, μέσα από ελέγχους ασφαλείας πολλών επιπέδων, που περιλαμβάνουν αλγορίθμους software που ελέγχουν τη φόρτιση της μπαταρίας και τη διάρκειά της. Δε μειώνουμε την απόδοση της CPU μέσω ενημερώσεων λογισμικού κατά τη διάρκεια των κύκλων ζωής του τηλεφώνου”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles