23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung: Πιθανή η διάθεση μιας «Jet Black» έκδοσης του Galaxy S7

    Η Samsung, όπως λένε οι “κακές γλώσσες”, δε φοβάται να υιοθετήσει στοιχεία του design της Apple στις συσκευές της, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως κάτι τέτοιο θα συνεχιστεί στο Galaxy S7, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Korea Herald, η Samsung φαίνεται ότι εξετάζει πολύ σοβαρά τη διάθεση μιας «Jet Black» έκδοσης του Galaxy S7.

    jet-black

    Αν οι φήμες αυτές επιβεβαιωθούν, η Samsung πολύ πιθανόν να κυκλοφορήσει το νέο flagship smartphone στις αρχές Δεκεμβρίου, εννιά μήνες μετά την κυκλοφορία του αρχικού Galaxy S7. Οι πληροφορίες εστιάζουν στην επιθυμία της εταιρείας να ανταγωνιστεί την Apple μέσω της νέας χρωματικής έκδοσης, διατηρώντας, παράλληλα, το ενδιαφέρον των πελατών της για τη συσκευή.

    Με το Galaxy Note 7 να μην είναι πλέον στην αγορά και με το Galaxy S8 να αναμένεται στα μέσα του 2017, η Samsung πιστεύει ότι χρειάζεται μια συσκευή στο ενδιάμεσο διάστημα, για την οποία εκτιμά ότι θα καταφέρει να τις αποφέρει κάποια έσοδα. Και η διάθεση μιας νέας χρωματικής έκδοσης, η οποία τυγχάνει να είναι αρκετά δημοφιλής στο iPhone, είναι ίσως το βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles