18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Smart Glow: ένα φωτιζόμενο δαχτυλίδι ειδοποιήσεων για το smartphone μας

    Τα φωτάκια LED των ειδοποιήσεων δεν είναι ακριβώς το πιο συναρπαστικό χαρακτηριστικό των Android κινητών, όμως είναι αδιαμφησβήτητα αρκετά χρήσιμα, εξάλλου είναι πιο δύσκολο να αγνοήσουμε ένα φωτάκι που αναβοσβήνει παρά μια παροδική δόνηση. Απ’ ότι φαίνεται, το ίδιο πιστεύει και η Samsung, σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές: ένα εξάρτημα ειδοποιήσεων σε σχήμα δαχτυλιδιού με το όνομα «Smart Glow» θα κάνει το ντεμπούτο του στο νέο Galaxy J2.

    dfgdfg

    Σύμφωνα με το SamMobile, το Smart Glow είναι ένα φωτιζόμενο δαχτυλίδι με πολύχρωμα LED που περιβάλει την κάμερα στο πίσω μέρος του κινητού. Βασικά, το δαχτυλίδι κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με τα άλλα αντίστοιχα φωτάκια που υπάρχουν στην αγορά: φωτίζει και αλλάζει απόχρωση όταν το κινητό λαμβάνει ειδοποιήσεις από κοινωνικά μέσα, email, κλήσεις ή όταν τελειώνει η μπαταρία του κινητού. Όμως, το Smart Glow μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του χρήστη, όπως επείγουσες ειδοποιήσεις – με προσαρμοσμένα χρώματα και σχέδια – από συγκεκριμένες επαφές και εφαρμογές κ.α.

    dfg

    Το Smart Glow υπηρέτει ακόμα έναν σκοπό, καθώς προσφέρει ένα έντονα δυνατό φως σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό για καλύτερες φωτογραφίες selfie. Το δαχτυλίδι θα γίνεται αυτόματα μπλε όταν ανιχνεύει ένα πρόσωπο και μετά θα τραβάει μια φωτογραφία.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles