14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέο smartwatch με Android Wear θα παρουσιάσει η Samsung στο Google I/O 2014!

    Γνωρίζουμε ήδη πως το νέο λειτουργικό της Google για wearables, Android Wear, θα πραγματοποιήσει δυναμική παρουσία στο συνέδριο προγραμματιστών Google I/O 2014 την επόμενη εβδομάδα. Εκτός από τις Motorola και LG, που ετοιμάζονται να μας συστήσουν καλύτερα τα smartwatches τους, φαίνεται, ωστόσο, πως και ακόμη ένας κορυφαίος κατασκευαστής ετοιμάζεται να ανέβει στο “άρμα” του Android Wear.

    samsung-smartwatches

    Πρόκειται για τη Samsung, που, όπως διαβάζουμε, σχεδιάζει και εκείνη να ανακοινώσει ένα “έξυπνο” ρολόι με το νέο λειτουργικό την επόμενη εβδομάδα. Αν οι φήμες ανταποκριθούν στην πραγματικότητα, θα είναι η τρίτη “κίνηση” των Κορεατών στο κομμάτι των smartwatches τον τελευταίο χρόνο, μετά από την κυκλοφορία του Galaxy Gear το Σεπτέμβριο του 2013, αλλά και των Gear 2 και Gear Fit τον περασμένο Φεβρουάριο.

    Όπως μεταφέρουν, μάλιστα, οι πηγές του CNET που δημοσιεύει τις σχετικές πληροφορίες, η Samsung εξετάζει version του νέου ρολογιού της που θα χρησιμοποιεί τα Exynos chips της ίδιας της εταιρείας, καθώς και άλλη με Qualcomm chips (κάτι αντίστοιχο δηλαδή με αυτό που κάνει και με τα κινητά ή τις ταμπλέτες της).

    Και αν σκέφτεστε ότι, πιθανότατα, είναι πολύ νωρίς και, κυκλοφορώντας ένα ακόμη smartwatch με Android Wear, ίσως να δημιουργήσει πρόβλημα στις πωλήσεις των ήδη διαθέσιμων έξυπνων ρολογιών της, πρέπει να θυμηθείτε ότι οι Κορεάτες έχουν μία γενικότερη φιλοσοφία να κυκλοφορούν πολλά προϊόντα στην αγορά, αν κρίνουμε και πάλι από το πώς κινούνται στο χώρο των smartphones.

    Για να δούμε, λοιπόν, αν το Google I/O 2014 θα μας συστήσει ένα Samsung smartwatch με Android Wear, πέρα από τα LG G Watch και Motorola Moto 360.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles