16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Samsung ZEQ9000 “Zeke”. Είναι άραγε το πρώτο Samsung Tizen Phone;

    Μια κορεατική ιστοσελίδα διαρρέει φωτογραφία από μία συσκευή που πιστεύεται ότι είναι το πρώτο smartphone της Samsung που θα βασίζεται στο περίφημο νέο λειτουργικό σύστημα Tizen που στηρίζει η κορεατική εταιρεία. Πρόκειται για το Samsung ZEQ9000 -ή αλλιώς Zeke– μία συσκευή που ίσως κάνει πρεμιέρα το επόμενο διάστημα ως το πρώτο Samsung Tizen Phone!

    Samsung ZEQ9000 Zeke Samsung Tizen Phone

    Φυσικά, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η εν λόγω διαρροή θα αποδειχθεί πραγματική ή αν απλά πρόκειται για ένα… concept design, ωστόσο τα στοιχεία δεν αποκλείουν να αποτελεί αυθεντική πρόταση των Κορεατών, διαθέτοντας κλασικά στοιχεία από τη σχεδίαση της εταιρείας στον τομέα των smartphones και αρκετά κομψή κατασκευή.

    Το λειτουργικό σύστημα που εμφανίζεται στην οθόνη του “Zeke” παραπέμπει στα screenshots για το Tizen 2.1 που είχαν διαρρεύσει τον περασμένο Δεκέμβριο, όσο για τα specs του Samsung ZEQ9000 θεωρείται ότι θα διαθέτει HD οθόνη 4,8 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 στα 2.3GHz και θα είναι μικρότερο σε μέγεθος από το Samsung Galaxy S4.

    Τι λέτε; Θα δούμε αυτό (ή κάποιο άλλο Samsung Tizen Phone) στα τέλη Φεβρουαρίου στο MWC 2014 της Βαρκελώνης; Σε λιγότερο από ένα μήνα, θα γνωρίζουμε περισσότερα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles