15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Unpacked Event 2023: Πως να παρακολουθήσεις live το λανσάρισμα του Galaxy S23

    Η νέα «ναυαρχίδα» της Samsung, το Galaxy S23, αναμένεται να αποκαλυφθεί σε μερικές ώρες και αρκετοί είναι αυτοί που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Unpacked event που έχει προγραμματιστεί για σήμερα, 1 Φεβρουαρίου, στις 20:00 ώρα Ελλάδος.

    Αν αναρωτιέσαι πως να δεις το αποψινό Samsung Galaxy Unpacked livestream, είμαστε εδώ για να σου δώσουμε όλες τις πληροφορίες. Υπάρχουν διαφορετικά κανάλια για να επιλέξεις, καθώς το event θα είναι διαθέσιμο στα εξής:

    Samsung Website

    Samsung YouTube Channel

    Samsung Twitter

     

    Με βάση τα leaks, κατά 99,9% η σειρά S23 θα αποτελείται από τρία μοντέλα, τηρώντας έτσι την «παράδοση». Aναμένεται να δούμε ένα core S23, ένα Plus μοντέλο και φυσικά το Ultra, το οποίο θα αποτελέσει τη «ναυαρχίδα» των ναυαρχίδων! Ως είθισται σε ένα Unpacked event της Samsung πολλές φορές δεν «πρωταγωνιστεί» μόνο ένα flagship smartphone, αλλά υπάρχουν και άλλες συνοδευτικές συσκευές. Με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει λοιπόν εκτός από το S23, ενδέχεται να δούμε και ένα Galaxy Book3, ενώ λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η αποκάλυψη νέων Galaxy Buds ή ενός smartwatch.

    Διαβάστε επίσης:

    Samsung Galaxy S23: Όλες οι φήμες & διαρροές, πριν το Galaxy Unpacked της 1ης Φεβρουαρίου!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles