22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    “Σαρώνει” η 2η ταινία Sonic στις Η.Π.Α – 71 εκατ. δολάρια σε ένα Σαββατοκύριακο

    Στην Ελλάδα, ο αγαπημένος σκαντζόχοιρος Sonic έχει επιστρέψει στους κινηματογράφους εδώ και αρκετές μέρες. Είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει ξανά τον Dr. Eggman (που τον υποδύεται ο πάντοτε απολαυστικός Jim Carrey), αλλά και μια παλιά Νέμεσις του, η οποία δεν είναι άλλη από τον Knuckles (την διαβόητη ροζ έχιδνα στην οποία δανείζει τη φωνή του ο Idris Elba). Ύστερα από τα γεγονότα του πρώτου φιλμ, o Sonic (με τη φωνή του Ben Schwartz) προσπαθεί να ανακαλύψει τη θέση του στον κόσμο, πραγματοποιώντας ηρωικές πράξεις, οι οποίες όμως πολλές φορές γεννούν νέους… μπελάδες.

    Κι ενώ στη χώρα μας η προβολή συνεχίζεται, στις ΗΠΑ η ταινία έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Παρασκευή σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Το Sonic the Hedgehog 2 έφερε στα ταμεία 71 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, πετυχαίνοντας το καλύτερο “άνοιγμα” video game ταινίας στην ιστορία. Παρά το γεγονός ότι οι ταινίες που αποτελούν μεταφορά δημοφιλών video games συνήθως…απογοητεύουν το κοινό, ο αγαπημένος ήρωας της SEGA άφησε πίσω του το Morbius και την νέα ταινία της Σάντρα Μπούλοκ το The Lost City.

    Διαβάστε επίσης:

    Ρεκόρ στην προπώληση εισιτηρίων για το Doctor Strange 2 – Εκτόπισε το Batman από την πρώτη θέση (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles