21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Scream 6: Αυτό είναι το τελικό trailer πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

    Η αντιστροφή μέτρηση για την πρεμιέρα του Scream 6 έχει ξεκινήσει και η Paramount δε θα μπορούσε να μη δώσει στη δημοσιότητα ακόμη ένα official trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία που φτάνει στις αίθουσες στις 10 Μαρτίου.

    Στο επερχόμενο φιλμ, μετά τις δολοφονίες του Ghostface, οι τέσσερις επιζώντες αφήνουν πίσω τους το Woodsboro και επιδιώκουν ένα νέο ξεκίνημα σε ένα διαφορετικό μέρος. Στο Scream 6 οι Melissa Barrera (Sam Carpenter), Jasmin Savoy Brown (Mindy Meeks-Martin), Mason Gooding (Chad Meeks-Martin), Jenna Ortega (Tara Carpenter), Hayden Panettiere (Kirby Reed) και Courteney Cox (Gale Weathers) επιστρέφουν στους ρόλους τους, δίπλα στους Jack Champion, Henry Czerny, Liana Liberato, Dermot Mulroney, Devyn Nekoda, Tony Revolori, Josh Segarra και Samara Weaving. Το σενάριο ανήκει για ακόμα μια φορά στους James Vanderbilt και Guy Busick, οι οποίοι υπέγραψαν και την κινηματογραφική επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς.

    Σημειώνεται ότι οι Ortega και Barrera ανέφεραν πόσο πιο βίαιη είναι αυτή η ταινία σε σχέση με τις προηγούμενες, με την πρωταγωνίστρια να δηλώνει ότι «αυτή είναι ίσως η πιο επιθετική και βίαιη εκδοχή του Ghostface που έχουμε δει ποτέ».

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Τα Χελωνονιντζάκια επιστρέφουν στις αίθουσες τον Αύγουστο! Δείτε το πρώτο trailer (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles