18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Scream: Νέο video αποκαλύπτει τον Ghostface και τα υποψήφια θύματά του

    Το Scream αποτελεί μια ταινία, που άνοιξε νέο δρόμο για τις νεανικές παραγωγές τρόμου τη δεκαετία του ’90. Ο μασκοφόρος μανιακός δολοφόνος, που τηλεφωνούσε στα θύματά του, για να τους κάνει ερωτήσεις που αφορούν τις ταινίες τρόμου, σίγουρα άφησε εποχή. Αρκετά χρόνια μετά ο Ghostface επιστρέφει στις αίθουσες, με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2022. Η  Paramount Pictures μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα και ένα νέο video, που μας συστήνει με το νέο δολοφόνο, αλλά και τους πρωταγωνιστές που καλούνται να τον αντιμετωπίσουν.

    Ο Κέβιν Γουίλιαμσον, που έγραψε το σενάριο για τις 4 πρώτες ταινίες του franchise, έχει αναλάβει την παραγωγή. Αναμένεται μια σύνδεση των παλιών ηθοποιών του Scream με το νέο cast. Στο reboot θα δούμε τους Melissa Barrera, Courteney Cox, David Arquette, Roger L. Williams, Marley Shelton, Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Mikey Madison, Kyle Gallner, Dylan Minnette και Sonia Ben Ammar.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο video που κυκλοφόρησε:

    Διαβάστε επίσης: Morbius: Νέο trailer ρίχνει “φως” στον αντι-ήρωα της Marvel (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles