16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσαν εικόνες του Nokia Normandy!

    Η νέα, low-end πλατφόρμα της Nokia ονομάζεται Normandy και τελικά δεν υπάρχει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας, αφού άρχισαν να διαρρέουν τα πρώτα screenshots, αν και ανεπίσημα, φυσικά.

    nokia-normandy-pics-2

    Χάρη στο γνωστό evleaks πλέον μπορούμε να δούμε πως θα είναι η συσκευή εξωτερικά, αλλά όχι μόνο αυτό. Μπορούμε να πάρουμε και μια αρκετά καλή ιδέα για το Normandy σε επίπεδο software, λειτουργικού και interface. Tα screenshots που βλέπετε παρακάτω θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό Windows Phone OS, αλλά με αρκετές τροποποιήσεις και προσθήκες. Βλέπουμε μπάρα ειδοποιήσεων (δεξιά) αλλά και νέα apps, όπως το BBM της Blackberry. Το λειτουργικό καθ’αυτό μάλλον δε θα είναι Windows, όμως, αλλά μια διαφορετική εκδοχή του Android KitKat! Είναι απλά teasers και δε μας δίνουν περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή και το λειτουργικό της, αλλά επιβεβαιώνουν πως δεν αργεί η στιγμή που θα το πιάσουμε και στα χέρια μας.

    nokia-normandy-pics-3

    Σύμφωνα με τις φήμες το Normandy θα έχει οθόνη 4 ιντσών με ανάλυση 854×480 pixels, ένα low-end chipset, διπύρηνο στο 1GHz (Qualcomm Snapdragon 200) ή τετραπύρηνο αγνώστων στοιχείων και 5άρα κάμερα. Φυσικά υπάρχουν και άλλες αναφορές που διαψεύδουν τα παραπάνω, αλλά ό,τι κι αν ισχύει εν τέλει, το Nokia Normandy δείχνει πως η εταιρεία θέλει να κερδίσει και πάλι τα σκήπτρα στην αγορά που κάποτε ήταν κραταιά και όπου τώρα πασχίζει να διατηρήσει μερίδιο με τη σειρά Asha.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles