14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Σε ανοικτή ζώνη ζωντανά από την PrimeTel το ντέρμπυ Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

    El Clasico (Small)

    Ζωντανά και σε ανοικτή ζώνη από την πλατφόρμα της PrimeTel θα μεταδοθεί τηλεοπτικά την ερχόμενη Κυριακή 28 Οκτωβρίου στις 17:15, το δημοφιλέστερο ντέρμπι του πλανήτη, ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

    Η PrimeTel που όπως είναι γνωστό κατέχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ευρώπης, La Liga, αποφάσισε να προσφέρει σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά σε ανοικτή το El Clásico στη Ισπανία.

    Να σημειωθεί ότι φετινό ντέρμπι παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα έρχεται με φόρα μετά τη νίκη της επί της Ίντερ με σκοπό να κυριαρχήσει στο ντέρμπι γοήτρου επί των Μαδριλένων, οι οποίοι έχουν μείνει πίσω στην βαθμολογία και προσπαθούν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος.

    Στις 17:00 το απόγευμα, ο απεσταλμένος της PrimeTel στην Ισπανία, Κώστας Παπαδόπουλος, σε απευθείας σύνδεση από το Camp Nou θα δώσει την πρώτη γεύση από την κορυφαία αναμέτρηση, μεταφέροντας στους τηλεθεατές όλα τα τελευταία νέα πριν τη σέντρα του μεγάλου ματς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles