21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Σε δημοπρασία το Nissan του Πολ Γουόκερ από το Fast & Furious

    Δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε εμβληματικά αντικείμενα και οχήματα από κλασικές ταινίες να βγαίνουν σε δημοπρασία. Μερικά από αυτά μάλιστα έχουν καταφέρει να πωληθούν σε ασύλληπτη τιμή. Άλλη μια δημοπρασία που παρουσιάζει ενδιαφέρον έρχεται προσεχώς. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ηθοποιός Πολ Γουόκερ στο επιτυχημένο franchise ταινιών Fast & Furious, με εισπράξεις δισεκατομμυρίων δολαρίων, αναμένεται να βγει σύντομα σε διαδικτυακή δημοπρασία από τον οίκο Bonhams από τις 28 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου. Το Nissan Skyline R34 GT-R του 2000 αποτελεί «ένα από τα πιο διάσημα σύγχρονα αυτοκίνητα του κινηματογράφου», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

    Ο Πολ Γουόκερ ο οποίος πέθανε το 2013 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Μπράιαν Ο’ Κόνερ στην κινηματογραφική σειρά. Οδήγησε το αυτοκίνητο στο Fast & Furious, την τέταρτη ταινία της σειράς, η οποία κυκλοφόρησε το 2009. Ο Γουόκερ συμμετείχε ενεργά στη μετατροπή του R34 GT-R, συνεργαζόμενος με τον Ντάριλ Άλισον της Kaizo Industries. To GT-R εμφανίστηκε εκτενώς στην ταινία, διέσχισε το Λος Άντζελες σε έναν αγώνα δρόμου με υψηλά στοιχήματα και χρησιμοποιήθηκε για λαθρεμπόριο πέρα από τα μεξικανικά σύνορα. Οι σκηνές δράσης, συμπεριλαμβανομένης της ανατίναξης του αυτοκινήτου, πραγματοποιήθηκαν από έξι αντίγραφα Skyline, τέσσερα εκ των οποίων ήταν μοντέλα GT-T με κίνηση στους πίσω τροχούς χωρίς turbo.

    Διαβάστε επίσης:

    Βρέθηκε ο νέος Superman; Έχουμε απάντηση δια στόματος James Gunn (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles