16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Σε συζητήσεις με το Netflix ο δημιουργός του Squid Game – Σίγουρη και η 3η σεζόν

    Το Squid Game αποτέλεσε μια σειρά “φαινόμενο” το 2021, που άνοιξε μια νέα σελίδα για το Netflix. Σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να καθηλώσει το κοινό παγκοσμίως, φτάνοντας στις πρώτες θέσεις σε περισσότερες από 90 χώρες όπου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία streaming. Η δεύτερη σεζόν, παρά τις αρχικές επιφυλάξεις, έχει ήδη ανακοινωθεί επίσημα. Θα ήταν αδύνατο άλλωστε να αφήσει το Netflix τη δυναμική της κορεάτικης σειράς ανεκμετάλλευτη.

    Στις συζητήσεις με το Netflix ο Hwang Dong

    Τα ευχάριστα νέα όμως για τους fans είναι ότι δε μιλάμε απλώς για μια δεύτερη σεζόν αλλά πλέον γίνεται λόγος και για τρίτη. Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε κορεάτικο μέσο ο δημιουργός του Squid Game Hwang Dong – hyuk αποκάλυψε ότι συζητά με το Netflix για μία ακόμα σεζόν, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

    «Βρίσκομαι σε συζητήσεις με το Netflix τόσο για τη 2η όσο και για την 3η σεζόν. Θα έρθουμε σε συμφωνία σύντομα», είπε χαρακτηριστικά.

    Σημειώνεται ότι η κορεάτικη σειρά αναδείχθηκε ως η δημοφιλέστερη σειρά στην ιστορία του Netflix, αφού κατάφερε να σημειώσει πάνω από 111 εκατομμύρια προβολές σε διάστημα μόλις 17 ημερών από την επίσημη πρεμιέρα.

    Διαβάστε επίσης:

    Γύρισε την… πλάτη το κοινό στο Matrix Resurrections! Απογοητευτικά τα νούμερα των πρώτων ημερών (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles