13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Σε Xbox και Nintendo Switch από τις 12 Οκτωβρίου το “Disco Elysium: The Final Cut”

    Το Disco Elysium: The Final Cut αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One στις 12 Οκτωβρίου 2021. Την ίδια μέρα θα λανσαριστεί και για Nintendo Switch, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Studio ZA/UM. Παράλληλα, το δημοφιλές παιχνίδι θα αποκτήσει και physical edition, που θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τις 9 Νοεμβρίου.

    Το Disco Elysium αποτελεί ένα στιλάτο παιχνίδι ρόλων ανοικτού κόσμου. Ο καθένας αποφασίζει τι είδους ντετέκτιβ θέλετε να γίνετε. Μπορείτε να ακολουθήσετε έναν ντετέκτιβ που μόλις ξύπνησε σε ένα κατεστραμμένο δωμάτιο ξενοδοχείου μετά από κραιπάλη και χωρίς καμία ανάμνηση από το παρελθόν, που προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια ζωής του, ενώ ερευνά έναν φόνο στην πόλη του Revachol.

    Ο φόνος αυτός, φαίνεται σχετικά απλή υπόθεση, αλλά σύντομα αποδεικνύεται ότι έχει ενεργοποιήσει μια σειρά γεγονότων που έχουν ευρύτερες επιδράσεις στην πόλη και τους κατοίκους της. Ο θάνατος, το σεξ, οι φόροι και η ντίσκο – όλα είναι στο τραπέζι. Εξιχνιάστε την έρευνα για τους κατά συρροή φόνους ή χαλαρώστε και ασχοληθείτε με μικροϋποθέσεις.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Το Δεκέμβριο του 2022 η νέα ταινία Super Mario

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles