21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Secret Invasion: Έτοιμος για την επόμενη μεγάλη μάχη ο Nick Fury του Samuel L. Jackson (trailer)

    Ο Nick Fury του Samuel L. Jackson επιστρέφει για μια ακόμα φορά στο Marvel Cinematic Universe και οι fans μπορούν να πάρουν μια πρώτη γεύση μέσα από το νέο trailer της επερχόμενης σειράς Secret Invasion. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 21 Ιουνίου.

    Στο Secret Invasion, εκτός από το Jackson, πρωταγωνιστεί επίσης ο Ben Mendelsohn ως Talos. Πρόκειται για ένα χαρακτήρα που συστήθηκε για πρώτη φορά στο Captain Marvel του 2019. Κάποιοι ακόμη ήρωες του MCU που εμφανίζονται στη σειρά είναι οι Cobie Smulders ως Maria Hill, Don Cheadle ως James “Rhodey” Rhodes (War Machine) και Martin Freeman ως Everett K. Ross. Στο Secret Invasion παίζουν επίσης οι Kingsley Ben-Adir ως Gravik, Emilia Clarke ως G’iah και Olivia Colman. Η σειρά είναι βασισμένη στο comic book Secret Invasion του 2008 των Brian Michael Bendis και Leinil Francis Yu.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Η σειρά αποτελεί ένα κατασκοπευτικό θρίλερ του Ψυχρού Πολέμου, το οποίο ακολουθεί τον Nick Fury καθώς αποκαλύπτει μια συνωμοσία για την αθόρυβη εγκατάσταση διπλών πρακτόρων σε θέσεις εξουσίας σε παγκόσμιο επίπεδο, χρησιμοποιώντας τους Skrulls. Η ιστορία αφηγείται μια φανταστική εισβολή στον πλανήτη Γη από την εξωγήινη φυλή Skrull, πως διείσδυσαν και πώς εξελίσσεται ο πόλεμος.

    Διαβάστε επίσης:

    Έτερος Εγώ: Νέμεσις – Σήμερα το μεγάλο φινάλε! Μην το χάσετε!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles