25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Seek CompactPRO: η μικροσκοπική συσκευή που μετατρέπει το κινητό σε θερμική κάμερα

    Μια νέα συσκευή έκανε τη πρώτη της δημόσια εμφάνιση, το Seek CompactPRO είναι ένα μικροσκοπικό gadget που συνδέεται στο κινητό και προσθέτει αυτόματα θερμική απεικόνιση μέσω της κάμερας. Το Seek CompactPRO θα είναι σύντομα διαθέσιμο για όλα τα smartphone, ενώ στην ουσία αποτελεί μια αναβάθμιση της μεγαλύτερης και πιο ακριβής κάμερας, τη Seek Thermal Camera. Το Seek CompactPRO είναι η πρώτη add-on θερμική κάμερα με σύστημα αισθητήρων 320 x 240, σύμφωνα με τον κατασκευαστή.

    ςφδφ

    Η θερμική κάμερα ζυγίζει 14 γραμμάρια περίπου και μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε Android ή iOS συσκευή. Η εφαρμογή που την συνοδεύει επιτρέπει στους χρήστες να δουν την θερμοκρασία της απεικόνισης μέσω του αισθητήρα από τους 0 έως τους 330 βαθμούς Κελσίου και έως 55 εκατοστά μακριά. Οι φακοί δίνουν στην θερμική κάμερα όραση 32 μοιρών.

    Στοιχίζει λίγο λιγότερο από 500 δολάρια, όποτε η κάμερα δεν είναι για παιχνίδι, αλλά απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες αφού είναι αρκετά πιο οικονομική από τις περισσότερες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Επίσης, η εφαρμογή θα αναβαθμιστεί στο μέλλον και θα επιτρέπει την αποθήκευση των θερμικών εικόνων στον ειδικό ραδιομετρικό φάκελο, δημιουργώντας εικόνες ανάλυσης των 76,800 pixel για να επεξεργαστούν αργότερα.

    Σε σύγκριση με την αρχική Seek Thermal Camera, η τελευταία έκδοση έχει μεγαλύτερη ανάλυση και μικρότερο σχεδιασμό, όμως είναι πιο ακριβή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles