21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το iOS 9 διαθέσιμο στις 16 Σεπτεμβρίου

    Η διαθεσιμότητα του λειτουργικού iOS 9 που μας “συστήθηκε” για πρώτη φορά στο WWDC 2015 ανακοινώθηκε από την Apple κατά τη διάρκεια του χθεσινού μεγάλου event της, όπου γνωρίσαμε μεταξύ άλλων τα νέα iPhone 6s και 6s Plus και το iPad Pro.

    ios 9

    Η εταιρεία ανακοίνωσε λοιπόν πως η νέα version του mobile OS της θα κάνει πρεμιέρα μέσα στην επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 16 Σεπτεμβρίου δωρεάν για τους κατόχους iPhone, iPad και iPod touch. Με βελτιώσεις στην πλατφόρμα, όπως καλύτερο Siri χάρη στο νέο χαρακτηριστικό Proactive, αλλαγές στα Spotlight searches και το Apple Pay, νέα εφαρμογή News, Multitasking mode για το iPad κ.ά. το iOS 9 έρχεται να “αλλάξει” την εικόνα των συσκευών σας προς το καλύτερο.

    Θυμηθείτε την αναλυτική παρουσίασή μας στο iOS 9 μετά το WWDC 2015 

    Να σημειώσουμε ότι υποστηρίζεται από τις ίδιες συσκευές που υποστήριζαν και το iOS 8 (δηλαδή τα iPad 2, iPad 3th generation, iPad 4th generation, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus και iPod touch 5th gen), ενώ θα είναι ενσωματωμένο στις νέες ανακοινώσεις της εταιρείας iPhone 6s και 6s Plus, iPad mini 4 και iPad Pro.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles