16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Settle για όλους, η JCC μας συστήνει τη νέα εφαρμογή

    Με το σλόγκαν «Πάρε δώσε για όλους!» μας συστήθηκε η νέα εφαρμογή της JCC, στο κατάμεστο από εκπροσώπους των ΜΜΕ, και του τραπεζικού κόσμου, Patio. Πλέον οι συναλλαγές μας γίνονται πιο εύκολα από ποτέ, από όλους, σε όλους, άμεσα. Αυτό ήταν το κύριο μήνυμα της διάσκεψης τύπου της εταιρείας JCC αφού μας έδειξε πως μας προσφέρεται πλέον ένας νέος κόσμος συναλλαγών. Η κοινωνία χωρίς μετρητά είναι ο τρόπος του μέλλοντος και αυτόν τον τρόπο φέρνει κοντά μας η νέα εφαρμογή Settle. Με μια μόνο εγκατάσταση μπαίνουμε στον κόσμο της ασφαλούς κινητής πληρωμής. Πρόκειται για εφαρμογή πληρωμών της Νορβηγικής εταιρείας Auka, πρωτοπόρο στον τομέα των ηλεκτρονικών στη Σκανδιναβία, η οποία επιδιώκει να έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων και των επιχειρήσεων, επιτρέποντας τους να κάνουν άμεσες και εύκολες πληρωμές χωρίς μετρητά και ταυτόχρονα να έχουν τον πλήρη έλεγχο των συναλλαγών τους.

    Τώρα, όλοι μπορούν πραγματικά να συνδεθούν, ανεξαρτήτως τράπεζας, παρόχου τηλεπικοινωνιών ή κινητής συσκευής. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο αριθμός τηλεφώνου του ατόμου που θέλεις να στείλεις τα χρήματα και είναι τόσο ασφαλές όσο μια τραπεζική συναλλαγή, μόνο γρηγορότερα – τόσο γρήγορο όσο να στέλνεις ένα μήνυμα.

    Ένας εντελώς νέος και καινοτόμος τρόπος να μοιράζεσαι τον λογαριασμό ή ακόμα και να αποστέλλεις χρήματα σε ένα αγαπημένο πρόσωπο. Με το Settle θα μπορείς μεταξύ άλλων να στείλεις και να λάβεις χρήματα από οποιονδήποτε, να μοιραστείς τα έξοδα μεταξύ συναδέλφων ή φίλων, να έχει άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς σου, ακόμα και να κάνεις τις online αγορές σου ακόμα πιο εύκολα.

    Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας αριθμός τηλεφώνου και αυτό σίγουρα δεν τελειώνει εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.settle.eu/cy/. To Settle φέρνει την Κύπρο η JCC Payment Systems σε συνεργασία με την Auka.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles