20.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Seventh Son: Κάτι μεταξύ Harry Potter και Lord of the Rings

    Είστε έτοιμοι για έναν πιο… Καλιφορνέζο Gandalf; Κάτι τέτοιο υποδύεται χοντρικά ο Jeff Bridges στο Seventh Son, μία ταινία φαντασίας που έχει βασιστεί στο μυθιστόρημα The Spook’s Apprentice, και στο οποίο ήρωας είναι ο Thomas Ward, ο έβδομος γιος ενός έβδομου γιου, δηλαδή ο κατάλληλος άνθρωπος για να πρωταγωνιστήσει σ’ ένα “μεσαιωνικό” περιβάλλον και να βοηθήσει να νικηθεί το υπερφυσικό, μία μάχη που κρατάει από τα βάθη των αιώνων.

    DI-SEVENTH-SON-1-1024x575

    Στην παραγωγή των Universal και Legendary, ο Master Gregory (Jeff Bridges) μαθαίνει όλα τα μυστικά του ξίφους και όχι μόνο στο νεαρό Tom (Ben Barnes) για να τα βάλει με τρομακτικά τέρατα αλλά και την κακιά μάγισσα Mother Malkin (Julianne Moore).
    Το φιλμ που γνώρισε διάφορα σκαμπανεβάσματα μέχρι να ολοκληρωθεί (το κατάφερε τρία χρόνια μετά τον αρχικό προγραμματισμό του) κυρίως λόγω του τέλους της συνεργασίας Warner Bros. και Legendary, σκηνοθετεί ο Sergey Bodrov και ευελπιστεί να μεταφέρει τον θεατή σ’ ένα σύμπαν όπου η μαγεία είναι πηγή κακών, τα τέρατα ξεπετάγονται από παντού και δεν αστειεύονται.
    Η ταινία βγαίνει, επιτέλους, στις 25 Δεκεμβρίου στις αίθουσες και μένει να δούμε εάν όλη αυτή η καθυστέρηση της έκανε καλό ή κακό.

    https://www.youtube.com/watch?v=Z0a7uW_coFQ

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles