22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Silent Hill: Ascension: Η νέα interactive streaming εμπειρία τρόμου απέκτησε trailer

    Η Konami και η Genvid έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο trailer που επιτρέπει στους fans να πάρουν μια πρώτη γεύση από την επερχόμενη interactive streaming εμπειρία που βασίζεται στο Silent Hill franchise.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές τις προηγούμενες ώρες, έχουμε να κάνουμε με μια τρομακτική ιστορία, στην οποία οι θεατές θα έχουν λόγο και θα καθορίζουν τη μοίρα των χαρακτήρων του Silent Hill: Ascension.

    “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια νέα διαδραστική ιστορία, που θα αποκαλύψει τοποθεσίες που δεν έχουν εξερευνηθεί ποτέ μέχρι σήμερα, μαζί με νέους χαρακτήρες που θα συστηθούν στους οπαδούς του σύμπαντος του Silent Hill”, δήλωσε ο Motoi Okamoto, παραγωγός της σειράς. «Είστε εσείς που θα αποφασίσετε τη μοίρα πολλών κύριων χαρακτήρων, οι οποίοι θα αποκαλυφθούν ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο».

    Το Silent Hill: Ascension θα μεταδοθεί στο επίσημο website της σειράς, αν και ακούγεται ότι ο Genvid και η Konami θέλουν να φέρουν ένα native player app σε κονσόλες, υπολογιστές, κινητές συσκευές και τηλεοράσεις.

    Το Silent Hill: Ascension είναι ένα από τα πολλά projects που βρίσκονται σε εξέλιξη στο επί μακρόν αδρανές franchise ψυχολογικού τρόμου της Konami. Αποκαλύφθηκε πέρυσι κατά τη διάρκεια του Silent Hill Transmission μαζί με ένα remake του Silent Hill 2, ένα ολοκαίνουριο entry που ονομάζεται Silent Hill f και το Silent Hill: Townfall, ένα παιχνίδι που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Annapurna Interactive και αναπτύχθηκε από την No Code. Μια νέα ταινία Silent Hill είναι επίσης στα σκαριά με σκηνοθέτη τον Christophe Gans.

    Διαβάστε επίσης:

    Star Wars Jedi: Survivor Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles