18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Σημαντικές βελτιώσεις στο παιχνίδι και 80+ νέα Pokemon θα απογειώσουν την εμπειρία σου στο Pokemon GO!

    Η Niantic επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι η δεύτερη γενιά Pokemon θα καταφθάσει μέσα στην εβδομάδα στο δημοφιλές Pokemon Go. Η εταιρεία τόνισε ότι πάνω από 80 Pokemon του γένους «Gold» και «Silver» θα γίνουν διαθέσιμα, αλλά και Pokemon με συγκεκριμένες διαφοροποιήσεις ως προς το γένος. Επιπλέον, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι πολλά Pokemon της πρώτης γενιάς θα εξελιχθούν.

    pokemon

    Πέρα από αυτές τις αλλαγές, η Niantic ανακοίνωσε πως τα Pokemons θα εμφανίζουν κάποιες συμπεριφορές που δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται ποιες θα είναι αυτές. Επιπλέον, η χρήση του παιχνιδιού θα υποστεί σημαντικές βελτιώσεις, καθώς πλέον θα μπορείτε να επιλέξετε Poke Balls χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε πολλά πρόσθετα μενού.

    Στο παιχνίδι θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να δούμε τα νέα «Nanab Berries» και «Pinap Berries». Με τα πρώτα θα μπορείτε να κάνετε το Pokemon σας να μειώσει ταχύτητα ώστε να μπορέσετε να τα πιάσετε, ενώ με τα δεύτερα θα κερδίζετε περισσότερους βαθμούς αν με την επόμενη ρίψη σας μπορέσετε επιτυχώς να αιχμαλωτίσετε το Pokemon.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles