20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Σκοτεινό και άκρως εντυπωσιακό το remake του Resident Evil 4 (trailers)

    Μια πιο σχολαστική ματιά μπορούν να ρίξουν οι fans στο επερχόμενο Resident Evil 4 remake, αφού η Capcom, κατά τη διάρκεια του Resident Evil Showcase, έδωσε νέες πληροφορίες και trailers που επιβεβαιώνουν ότι ο τίτλος παραμένει μια από τις καλύτερες προσθήκες που έγιναν ποτέ στο εν λόγω franchise.

    Τα videos έρχονται να ρίξουν φως στο ανανεωμένο Resident Evil 4, που παρουσιάζει τους Ada Wong, Ashley Graham, The Merchant, Father Bitores Mendez και τον περίεργο Ramon Salazar. Σκοπός της Capcom είναι να δώσει έμφαση στις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στο remake, το οποίο θα φτάσει σε PlayStation 4, PlayStation5, Windows Pc και Xbox Series X στις 24 Μαρτίου 2023.

    Ο πρωταγωνιστής Leon S. Kennedy θα έχει μερικές νέες δυνατότητες, αφού στο επερχόμενο game θα μπορεί να πέφτει σκυφτός και να κρύβεται. Ο Merchant από το Resident Evil 4 θα δώσει επίσης το παρών, έτοιμος για αγοραπωλησίες και η βαλίτσα επιστρέφει όπως παλιά. Αναμένεται επίσης εκσυγχρονισμένο gameplay, ανανεωμένη, πιο σκοτεινή ιστορία και νέας γενιάς γραφικά χάρη στη RE Engine, με σεβασμό πάντα στην παράδοση του παιχνιδιού.

    Διαβάστε επίσης: Έρχεται remake του Silent Hill 2 σε PS5 και PC (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles