13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Σκοτεινό music video με Halsey και Suga απέκτησε το Diablo 4

    Η Activision Blizzard είχε να προωθήσει αυτή την περίοδο ένα τεράστιο video game, με αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, να στραφεί σε super stars της μουσικής βιομηχανίας, προκειμένου το Diablo 4 να αποκτήσει το δικό του τραγούδι.

    Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία στρατολόγησε τη Halsey και τo Suga από το συγκρότημα BTS για το τραγούδι “Lilith (Diablo IV Anthem)”, το οποίο συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο πλήρους κλίμακας γεμάτο σκοτεινές εικόνες, σωματική βία και…. κατάρες.

    Όπως μπορούμε να δούμε στο video, η Halsey περπατά με δερμάτινη ενδυμασία, κρατώντας ένα σπαθί και συλλέγοντας άγρια τραύματα μάχης. Ο Suga, τα πλάνα του οποίου πιθανότατα γυρίστηκαν ξεχωριστά, στέκεται εκεί δείχνοντας εντυπωσιακός μέσα στο σκοτάδι. Το μουσικό βίντεο του “Lilith” είναι αρκετά απλό. Χρησιμοποιεί ένα σκηνικό από καθεδρικό ναό με γραφικά που παραπέμπουν στο Diablo IV. Επιτυγχάνει όμως το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα της δημιουργίας μιας δυσοίωνης, καταπιεστικής ατμόσφαιρας που κάποιος πρέπει να επιμείνει ούτως ή άλλως. Χρησιμεύει ως ένα καλό συνοδευτικό κομμάτι στο διαφημιστικό live-action Diablo IV που δημιουργήθηκε από τη νικητή των Όσκαρ Chloé Zhao και κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Σαρώνει στο Steam τo Street Fighter 6

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles