21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Sony: Επένδυση 1 δισ. δολάρια στην Epic για την ανάπτυξη του Metaverse

    Πριν από μια εβδομάδα περίπου, έγινε γνωστό ότι η Epic Games μαζί με τη Lego θα συνεργαστούν προκειμένου να αναπτύξουν το πρώτο φιλικό προς τα παιδιά metaverse.

    Η εταιρεία όμως δεν έχει αναπτύξει μόνο αυτή τη συνεργασία στο πλαίσιο της δημιουργίας του μετασύμπαντος. Η Sony και η Kirkbi (του Lego Group), όπως έγινε γνωστό, επένδυσαν από 1 δις. δολάρια η καθεμιά προκειμένου να δημιουργηθεί και να επεκταθεί το metaverse από την Epic. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Sony επενδύει χρήματα στην Epic, ενώ και η Kirkbi έχει συνεργαστεί μαζί της στο παρελθόν.

    Ο CEO της Epic Tim Sweeney ανέφερε σχετικά:

    “Καθώς σχεδιάζουμε το μέλλον της ψυχαγωγίας και του παιχνιδιού, χρειαζόμαστε συνεργάτες που να μοιράζονται το όραμά μας. Αυτό το βρήκαμε στη συνεργασία μας με τη Sony και την Kirkbi. Με την επένδυση αυτή θα χτίσουμε το metaverse και θα δημιουργήσουμε μέρη όπου οι παίκτες θα διασκεδάζουν με τους φίλους τους, τα brands θα δημιουργούν ξεχωριστές εμπειρίες και οι δημιουργοί θα σχεδιάσουν μια κοινότητα μεγαλουργώντας”.

    Διαβάστε επίσης:

    Ανακοινώθηκε από τη Square Enix το Kingdom Hearts 4 (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles