13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Sony Mobile υποδέχεται το ” Spectre ” στην Ελλάδα με επίσημο προσκεκλημένο τον Simon Kassianides

    H μεγάλη βραδιά του πράκτορα 007 έφθασε! Σήμερα στις 19:00 η Sony Mobile διοργανώνει στα Village Cinemas του εμπορικού κέντρου “The Mall” στο Μαρούσι την avant-premiere της νέας ταινίας του James Bond “Spectre”. Η νέα ταινία του James Bond έρχεται παράλληλα με το λανσάρισμα του νέο κινητού, με την καλύτερη κάμερα στο κόσμο, Xperia Z5.  Του κινητού που κατασκευάστηκε για τον James Bond.

    spectre

    Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί, παρουσία δημοσιογράφων και επώνυμων προσκεκλημένων, θα παραστεί και o διεθνούς φήμης και ελληνικής καταγωγής ηθοποιός-σκηνοθέτης, Simon Kassianides. O Simon Kassianides έχει εμφανιστεί σε ταινίες που έγιναν τεράστιες εμπορικές επιτυχίες και σε πολυβραβευμένες σειρές δίπλα σε καταξιωμένους ηθοποιούς του Hollywood, όπως ο Daniel Craig στο Quantum of Solace (2008) και την Keira Knightley στο The Edge of Love (2008). Ενώ έχει δώσει την φωνή του στο εξαιρετικό animation How to Train Your Dragon 2 (2014) και στο video game Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Την χρονιά που διανύουμε συμμετείχε στην τηλεοπτική ταινία Lumen και στις τηλεοπτικές Ζοο, Agents of S.H.I.E.L.D και το How to Get Away with murder.

    spectre007-

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο lobby των αιθουσών Gold Class,  όπου θα προηγηθεί cocktail και μια live εμφάνιση των C-Real με ένα tribute σε μουσικά θέματα και τραγούδια από τις ταινίες του J.Bond.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles