24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Sony Xperia C6 Ultra: διέρρευσαν νέες φωτογραφίες του!

    Νέες φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του επόμενου phablet της Sony, είδαν το φως της δημοσιότητας. Η εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια νέα συσκευή που φημολογείται ότι θα είναι το Xperia C6 Ultra. Πρόκειται για τον διάδοχο του Xperia C5 Ultra, που κρατά τον ίδιο σχεδιασμό με τον προκάτοχό του, αλλά έχει μικρές αναβαθμίσεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

    SONY-XPERIA-C6-ULTRA-09

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες της γαλλόφωνης ιστοσελίδας NowhereElse, το Sony Xperia C6 Ultra έρχεται με οθόνη διαγωνίου 6,0 ιντσών και ανάλυσης Full HD, SoC Mediatek MT 6755 χρονισμένο στα 1,9 GHz, GPU Mali-T860, 2 GB RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16 GB με δυνατότητα επέκτασης. Η οπίσθια κάμερα έχει αισθητήρα αρκετά υψηλής ανάλυσης, που φτάνει στα 20 MP, αλλά αυτή που ξεχωρίζει είναι η εμπρόσθια κάμερα, η όποια φέρει αισθητήρα ανάλυσης 16 MP και συνοδεύεται από LED flash. Είναι προφανές ότι η Sony στοχεύει στους χρήστες που ακολουθούν την μόδα της εποχής, που είναι οι selfies.


    Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα πότε θα παρουσιαστεί επίσημα η συσκευή, αλλά υποθέτουμε ότι δεν θα αργήσει. Μέχρι τότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις για τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles