20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το Sony Xperia Z1 (Honami)

    Από ότι φαίνεται, ήρθε η ώρα να θαυμάσουμε το Sony Xperia Z1 (Honami) στην ολότητα του, μέσα από μία επίσημη φωτογραφία που διέρρευσε μόλις πριν λίγες ώρες. Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε μοιάζει πάρα πολύ όσο αφορά στον σχεδιασμό με το γνωστό Xperia Z ενώ θα κυκλοφορήσει στους ίδιους ακριβώς χρωματισμούς (μαύρο, λευκό και μωβ).

    Υπάρχουν πάντως σημαντικές αλλαγές που αφορούν στην κατασκευή του. Έτσι έχουμε γυαλί τύπου Gorilla Glass 2 στο πίσω μέρος και γυαλί Dragontrail στην πρόσοψη, ενώ στην περιφέρεια υπάρχει μέταλλο, το οποίο δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν αναλαμβάνει και ρόλο… κεραίας, όπως συμβαίνει με το iPhone.

    Sony Xperia Z1_1

     

    Όσο αφορά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, να θυμίσουμε ότι ενσωματώνει Qualcomm Snapdragon 800 SoC με συχνότητα λειτουργίας 2.2GHz, 2GB RAM, 16GB storage με δυνατότητα επέκτασης έως και κατά 64GB μέσω microSD, WiFi 802.11a/b/g/n/ac, GPS, Bluetooth 4.0, MHL, NFC, DLNA ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 20,7 Megapixels, που συνεπικουρείται από οπτικά στοιχεία G-Lens και BIONZ επεξεργαστή εικόνας. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5 ίντσες και υποστηρίζει ανάλυση 1920 x 1080 pixels και κάνει χρήση της τεχνολογίας Triluminos. Το Sony Xperia Z1 θα παρουσιαστεί στις 4 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο και θα είμαστε εκεί!

    Sony Xperia Z1_2

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles