21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Sony Xperia Z2 θα είναι η ναυαρχίδα των Ιαπώνων για το επόμενο… εξάμηνο, λέει στέλεχος της εταιρείας

    Μιλώντας σε ιαπωνικό μέσο ο Yoshiro Kurozumi, Creative Director, Director of Product Planning and UX General Manager της Sony Mobile, σημείωσε ότι το Sony Xperia Z2 που ανακοινώθηκε στο MWC 2014 της Βαρκελώνης (ιδού και το hands-on video μας) θα έχει έναν κύκλο ζωής έξι μηνών όσον αφορά την παραμονή του στο “θρόνο” του κορυφαίου μοντέλου της ιαπωνικής εταιρείας, κοινώς της ναυαρχίδας της.

    sony-xperia-z2

    Σύμφωνα με αυτόν, αν θέλει μία εταιρεία να διατηρεί τη θέση της “ναυαρχίδας” σε ένα προϊόν θα πρέπει να το αναβαθμίζει γρήγορα ώστε να είναι ανταγωνιστικό. Ο ίδιος επιβεβαίωσε το ότι το Sony Xperia Z2 θα παραμείνει στην κορυφαία θέση ανάμεσα στις συσκευές της Sony μόνο για το πρώτο μισό του 2014, πριν προφανώς αντικατασταθεί από ένα άλλο μοντέλο (ίσως στην επόμενη IFA;).

    Επιπλέον, αναφερόμενος στο θέμα της σχεδίασης ο ίδιος σημείωσε ότι η Sony δε θέλει να στηρίζεται σε ένα και μόνο design για τις συσκευές της, κάτι που συνεπάγεται ότι ίσως εγκαταλείψει σύντομα το γνώριμο Omnibalance design που έχει υιοθετήσει σε αρκετά μοντέλα της τελευταία.

    Πάντως, ανεξάρτητα από το πότε θα ανακοινωθεί το νέο κορυφαίο Sony, ιδιαίτερη σημασία για την εταιρεία έχει το να διατηρεί ενημερωμένα με τις νέες εκδόσεις και τα προηγούμενα μοντέλα της, έτσι, ακόμη κι αν βγει κάποια νέα συσκευή, οι χρήστες των παλαιότερων ναυαρχίδων να απολαμβάνουν το νεότερο λογισμικό. Για να δούμε, λοιπόν, τι θα γίνει, προς το παρόν, με το Android KitKat v4.4.2 και τις αναβαθμίσεις του, που, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα έρθουν τον Απρίλιο σε Z1, Z1 Compact και Z Ultra.

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles