14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Sony Xperia Z2 είναι ο νέος βασιλιάς των φωτογραφικών smartphones

    Η νέα κορυφαία πρόταση των Ιαπώνων, το Sony Xperia Z2, είναι ο νέος βασιλιάς στην κατηγορία των super camera phones, σύμφωνα με τη σχετική κλίμακα της DxOMark. Η επίδοση που πέτυχε το Z2 έφτασε το 79 (στα 100) σύμφωνα με την DxOMark Mobile Scale, έναντι 77 (στα 100) που είχε πετύχει το Nokia 808 PureView, το οποίο έως τώρα κατείχε την πρωτιά.

    Sony Xperia Z2

    Το Sony Xperia Z2 ανακοινώθηκε στο Mobile World Congress 2014 της Βαρκελώνης το Φεβρουάριο, διαθέτοντας κάμερα με αισθητήρα εικόνας Exmor RS για κινητές συσκευές 1/2,3” 20,7 MPixels, φακό G της Sony, έξυπνη τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας BIONZ και δυνατότητα λήψης 4K Video.

    Σύμφωνα με το DxoMark, πάντα, την τρίτη θέση ανάμεσα στα κορυφαία φωτογραφικά κινητά, καταλαμβάνει το Sony Xperia Z1, ενώ ακολουθούν τα iPhone 5S και Samsung Galaxy S4.

    Η DxO Labs, δημιουργός της Dxo Mark camera-quality scale, αποτελεί μία σημαντική πηγή για χομπίστες και επαγγελματίες, που αναζητούν την καλύτερη ποιότητα εικόνας ανάμεσα σε νέες συσκευές. Η εταιρεία εστιάζει στην ποιότητα της εικόνας και την αξιολόγηση κάθε σχετικού χαρακτηριστικού, από φακούς και εστιακή απόσταση, έως άνοιγμα του διαφράγματος και χρόνο έκθεσης.

    Δείτε τη λίστα με τα κορυφαία φωτογραφικά κινητά της αγοράς, σύμφωνα με την DxO Labs

    DxO Labs

     

    Related Articles

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles