21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ιδού το πρώτο press render του Sony Xperia Z4 (update: περισσότερες φωτό)

    Δεν είδαμε το Sony Xperia Z4 στη Βαρκελώνη, η ιαπωνική εταιρεία, ωστόσο, το ετοιμάζει δυναμικά και τώρα έχουμε την πρώτη (σχεδόν… επίσημη) οπτική ένδειξη.

    Sony-Xperia-Z4-press-render-photo

    Η διαρροή προέρχεται από έναν ακόμη… star των leaks τελευταία, που πραγματοποιεί τις αποκαλύψεις του στο λογαριασμό @onleaks του twitter (να σημειώσουμε ότι ο ίδιος βρίσκεται πίσω και από το γνωστό γαλλικό blog Nowhereelse.fr) και αποκαλύπτει ένα press render της νέας συσκευής, με γνώριμο -θα λέγαμε- χαρακτήρα.

    Omnibalance σχεδιασμός, με το power button από αλουμίνιο στο κέντρο της δεξιάς πλαϊνής επιφάνειας του Xperia Z4, μαζί με ένα διπλό πλήκτρο αυξομείωσης της έντασης του ήχου. Αξιοσημείωτη η απουσία καλύμματος για τις υποδοχές καρτών (που υπήρχε στα προηγούμενα Z μοντέλα), μία αλλαγή που έχουμε δει πάντως στα τελευταία αδιάβροχα μοντέλα της Sony που είδαμε στο MWC 2015, ενώ τα ηχεία της συσκευής φαίνεται ότι λαμβάνουν έμπνευση από το… Xperia Z2.

    Ο @onleaks αποκαλύπτει και τις διαστάσεις του Xperia Ζ4 που είναι 146,3×71,9×7,2 χιλιοστά, ανοίγοντάς μας την “όρεξη” ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα τη νέα ναυαρχίδα της Sony… σύντομα!

    Να σημειώσουμε ότι οι έως τώρα φήμες θέλουν το νέο κορυφαίο μοντέλο της σειράς Ζ να διατηρεί την οθόνη των 5,2 ιντσών του προκατόχου του, να διαθέτει τον οκταπύρηνο Snapdragon 810, 3GB DDR4 RAM και φυσικά Android 5.0.2 Lollipop.

    UPDATE: Περισσότερες φωτογραφίες από τη συσκευή διέρρευσαν, αποκαλύπτοντας κάθε λεπτομέρειά της.

    leaked xperia Z4 - 02

    leaked xperia Z4 - 01

    leaked xperia Z4 - 03

     

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles