15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Sound Blaster X5: Κάντε τα ακουστικά σας να τραγουδούν

    Η Creative Technology κυκλοφορεί τη Sound Blaster X5, μια USB DAC – κάρτα ήχου ενισχυτή που καλύπτει όλες τις επιθυμίες εξοπλισμού ενός απαιτητικού audiophile. Έχοντας στη διάθεσή της κορυφαία εξαρτήματα, πρωτοποριακές τεχνολογίες ήχου, ένα ολοκληρωμένο προφίλ συνδεσιμότητας και εξαιρετική εμφάνιση και αίσθηση σε μια κομψή κατασκευή, η X5 απλά κάνει τα πάντα ως μια συναρπαστική λύση ήχου που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

    Η Sound Blaster X5 διαθέτει τόσο την εμφάνιση όσο και την απόδοση

    Ότι χρειάζεστε για Pristine (παρθένο) Ήχο

    Το Sound Blaster X5 προσωποποιεί τα καλύτερα στοιχεία της τεχνογνωσίας μηχανικής ήχου και σχεδίασης της Creative, εξοπλισμένα με εξαρτήματα ποιότητας ήχου για την επίτευξη εξαιρετικής ποιότητας ήχου. Είναι η πρώτη Sound Blaster που διαθέτει σχεδιασμό διπλής DAC – 2 Cirrus Logic CS43198 DACs που παρέχουν αναπαραγωγή χωρίς απώλειες υψηλής ανάλυσης σε 32-bit / 384 kHz μέσω PCM με εξαιρετικά υψηλό δυναμικό εύρος έως 130 dB DNR. Αυτά τα DAC μπορούν επίσης να αποκωδικοποιήσουν μορφές ήχου σε DoP128 και DSD256 για ροή ήχου υψηλής πιστότητας. Η παραμόρφωση ήχου είναι πρακτικά ανύπαρκτη με έναν υπερ-δειγματοληπτικό διαμορφωτή πολλαπλών bit για απίστευτα χαμηλή βαθμολογία ολικής αρμονικής παραμόρφωσης 0,00018%.

    Από ακουστικά επιπέδου στούντιο με σύνθετη αντίσταση έως 600 ohms, συμπεριλαμβανομένων των πιο απαιτητικών επίπεδων μαγνητικών ακουστικών, έως ευαίσθητες οθόνες στο αυτί με σύνθετη αντίσταση εξόδου 1 ohm, η Sound Blaster X5 τα οδηγεί όλα αβίαστα. Η βραβευμένη τεχνολογία διπλής ενίσχυσης ακουστικών Xamp, η οποία βρίσκεται στη σειρά υψηλής τεχνολογίας Sound Blaster AE και στο Sound BlasterX G6, λαμβάνει μια σχεδιαστική αναβάθμιση που, σε συνδυασμό με τη διαμόρφωση διπλού DAC και διπλού Xamp, προσφέρει μια πλήρως ισορροπημένη έξοδο ακουστικών και εμπειρία στο X5. Ένας σχεδιασμός επόμενου επιπέδου για πιστότητα ήχου κάνει το ντεμπούτο του, χρησιμοποιώντας 2 ειδικά κυκλώματα Xamp που ενισχύουν το αριστερό και το δεξί κανάλι ξεχωριστά μεμονωμένα σε ολόκληρη την αλυσίδα ενίσχυσης, εξαλείφοντας αποτελεσματικά τις παρεμβολές στο κύκλωμα, τον θόρυβο και τη διασταυρούμενη συνομιλία. Αυτό που κάνει την X5 να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο είναι το γεγονός ότι αυτός ο τύπος σχεδιασμού ήχου είναι ένα σπάνιο εύρημα στην κατηγορία της τιμής της (κάτω από US $ 300).

    Οι λάτρεις του ήχου που θέλουν να προσαρμόσουν τις δικές τους υπογραφές ήχου μπορούν να κάνουν ακριβώς αυτό με τη Sound Blaster X5. Όταν συνδέονται στην εφαρμογή Creative, μπορούν να κάνουν προσαρμογές με ένα γράφημα συχνότητας εξισορρόπησης 10 ζωνών, να προσθέσουν Acoustic Engine εφέ, όπως Surround, Crystalizer, Bass ή Dialog+ ή να χρησιμοποιήσουν το CrystalVoice για να βελτιώσουν την ποιότητα επικοινωνίας. Όταν έχετε διάθεση για παιχνίδια, η λειτουργία Scout Mode βελτιώνει τις ηχητικές ενδείξεις εντός του παιχνιδιού για να αναδείξει λεπτομέρειες για ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

    Η Sound Blaster X5 υποστηρίζει επίσης ASIO 2.2 για αναπαραγωγή και εγγραφή χαμηλού λανθάνοντος χρόνου, καθώς και εύκολη πρόσβαση σε πολλαπλές εισόδους και εξόδους ήχου.

    Πλήρεις επισημάνσεις για συνδεσιμότητα

    Η Sound Blaster X5 είναι ένας ικανός κόμβος ήχου από μόνη της. Η ευελιξία της σημαίνει ότι είναι επίσης συμβατή με διάφορες συσκευές, όπως κονσόλες παιχνιδιών, συσκευές αναπαραγωγής DVD και άλλα συστήματα ψυχαγωγίας. Υπάρχουν αμφίδρομες υποδοχές RCA και TOSLINK Optical, μια βολική θύρα ήχου και τροφοδοσίας USB-C, καθώς και μια θύρα μικροφώνου 3,5 mm με εύκολο στην πρόσβαση κουμπί απόκτησης μικροφώνου. Υπάρχει επίσης θύρα 4,4 mm για ισορροπημένα ακουστικά επιπέδου στούντιο και θύρα 3,5 mm για κανονικά ακουστικά. Και οι 3 θύρες χρησιμοποιούν επιχρυσωμένους συνδέσμους υψηλής ποιότητας για καλύτερη απόδοση. Διαθέτει δέκτη Bluetooth 5.0 και ειδική θύρα ήχου USB-A για σύνδεση με ασύρματους πομπούς ήχου, καθώς και εξωτερικά ηχεία USB, ακουστικά και μικρόφωνα.Με ένα σύνολο χειριστηρίων που έχουν σχεδιαστεί για διαισθητική εμπειρία χρήσης, τα μπροστινά κουμπιά και διακόπτες της είναι εύκολα προσβάσιμα για την ευκολία του audiophile χρήστη.

    Τιμή και Διαθεσιμότητα

    Η Sound Blaster X5 κοστίζει €309.99 και είναι διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό κατάστημα Creative.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles